Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Lassan két hónapja szakitottunk az exemmel. Eléggé megviselt, ahogy őt is. Egy munkahelyen dolgozunk, muszáj kommunikálnom vele. A szakitás elején kellemetlen volt kerültük egymást.
Figyelt kérdés
Egy ideje viszont normálisan állunk egymáshoz, elhülyükünk, mintha mi sem történt volna. Betudtam annak hogy elengedtem és emberileg tudok már hozzá állni. azert sunyiba nézzük egymást, össze pillantunk. Néha szóba is hoz engem a kollégáknak hogy tudjon rólam dolgokat.Tudom róla hogy nincsenek jó napjai a baratnőmnek elmondja mindig. Viszont múlthéten történt hogy kiderült hogy egy lánnyal ismerkedik, az egyik barátom előtt hintette el pont ezt a témát. Mikor megtudtam valahogy felment mennem a pumpa, pedig azt hittem hogy elengedtem már és kezd lezajlani. Erre minden seb felszakadt. Annyit tudok még hogy kijelentette hogy komoly kapcsolata egy ideig nem lesz. Hogy álljak hozzá most? Ha küldjem el ha oda jönne?2021. aug. 1. 02:14
1/1 anonim válasza:
Te még nem vagy túl rajta. Ne áltasd magad. Ezzel az elhülyültök marhasággal meg csak táplálod magadban a reményt feleslegesen, hogy a jövőben talán még lehettek majd együtt újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!