Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Lányok hogyan éreztek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok hogyan éreztek?

Figyelt kérdés
Szakítás után, ha ti szakítotok? Olyan szakításra gondolok, amikor nagyon nehéz kimondani, de tudjátok higy szakítani kell mert egyszerűen már nem jó, bánt a másik fél, és ti nagyon szeretitek de akkor is érzitek hogy nem mehet úgy tovább. Sokat és sokáig gondoltok rá szakítás után? Milyen gyakran? Stalkoljátok? Ha igen, hogyan? És mit tesztek a gyógyulás érdekében? Hamar elkezdtek ismerkedni, vagy inkább megvárjátok amíg teljesen túl lesztek rajta és csak utána vagtok bel
okt. 14. 09:58
 1/4 A kérdező kommentje:
Bele*
okt. 14. 09:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Az első párkapcsolatomnak így lett vége és sajnáltam a dolgot. Nem örültem neki, hogy így lett vége, de nem is hagyhattam, hogy többet kihasználjanak. Kimondtam gyorsan és tömören, majd letiltottam mindenhonnan. Amennyire csak lehetett, kizártam az életemből.
okt. 14. 10:11
 3/4 A kérdező kommentje:
Meddig szeretted szakítás után? Sokáig megviselt?
okt. 14. 10:19
 4/4 anonim ***** válasza:
A szakítás pillanatában már nem szerettem valójában és pár hónappal később léptem végleg túl rajta.
okt. 14. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!