Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után mit éreztetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után mit éreztetek miután megláttátok a (volt)párotokat mással? Akár az utcán vagy akár képen?

Figyelt kérdés
okt. 11. 16:02
 1/9 anonim ***** válasza:
30%

Le voltam döbbenve mert engem agyon fikázott meg kritizált mikozben 45 kilos voltam es midellkedtem is, azt hittem neki vmi extra hű de nagy sztár kene, soha nem tudok megfelelni, erre szakitas után megláttam párban egy olyan tipik asszonyos hájas, tenyeres talpas sminktelen szemuveges nővel akinek itolag kiderult hogy még végzettsége sincs csak okj-s.

De ha neki a 80+ kilos nők jöttek be akkor minek rabolta el az idom mi a f.rncnak kezdett velem.

Meg azon is szörnyülködtem hogy mer ezzel egyáltalan utcán mutatkozni.

Kb ezeket éreztem.

Aztán még később hivogatott meg rámstartolt hogy szexelni akart.

Akkor m3g azon döbbentem le, ugyanis abszolut hűséges monogámnak ismertem meg. El is szégyellte magát. Nyilván nem feküdtem le már igy vele.

okt. 11. 16:26
 2/9 anonim ***** válasza:
31%
Ja meg olyan érzéseim voltak még hogy na ez a debella használja most a "konyhám", meg fekszik az "ágyamban". Gondolom azért w közös festményünket levette rólunk ami az ágy felett volt.(tök jó skiccelt festményunk volt meg egy rakat minden)
okt. 11. 16:31
 3/9 anonim ***** válasza:
49%

Nagyon ledöbbentett,mert teljesen ellentéte volt annak az új pasija,mint ami állítólag tetszett neki addig.

Egy fejjel alacsonyabb,kopasz, pocakos és 25-30 évvel idősebb férfi mellett kullogott,nem éppen boldogan. De nyilván ő tudja,miért ilyennel állt össze.

Nekem inkább nevetségesnek tűnt,egyébként nem zaklatott fel a látvány.

okt. 11. 16:39
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Jajj, én alig bírtam elviselni, hogy mással látom. Még szerettem akkor! Próbáltam hibát találni a lányban, találgatni, hogy miben jobb. Rögtön bevillant, hogy most az ő testét csókolja, reggel neki főz kávét.

Á, szenvedtem, mint egy kidobott kutya.

okt. 11. 16:49
 5/9 anonim ***** válasza:
79%
Majdnem hánytam az idegtől.
okt. 11. 17:25
 6/9 anonim ***** válasza:
80%
Engem egy ex viselt csak meg. Az első. Azt mondta 3 év után, hogy kicsit fogynom kéne. M-L méret voltam akkor is. Egyik nap még szeret másik nap azt mondta nem szeret. Rá egy hétre láttam egy olyan csajjal aki kétszer akkora volt mint én. Első pillanatra ledöbbentem, és fájt is egy darabig ahogy bánt velem. Utólag már bölcsebb vagyok, mert jobb, hogy vége lett. Engem csalt a másikkal tuti megcsalt volna máskor is. Azóta elvette a csajt van két gyerekük és csalja őt. Szóval egy igazi bunkó senkiházi.
okt. 11. 18:07
 7/9 anonim ***** válasza:
34%
A lepontozonak is remélem hogy a lákásában már fog fetrengeni a párjaval akkor mar exével vagy mindegy is:) Aztán pontozgasson.
okt. 11. 18:10
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy plátó szerelmem volt, meg egy haver, akit már majdhogynem barátnak is neveztem... persze összejöttek. Na igen, az fájdalmas volt, árulás és minden. Kidobtam az életemből mindkettőt. Csak hát egyetemre jártunk akkor, szóval láttuk egymást sokat.
okt. 11. 22:14
 9/9 anonim ***** válasza:
73%

Engem egy lány viselt csak meg, akit tényleg szerettem. Őt szerettem egyedül az exek közül. 1 évvel a szakítás után a közösségi médiában láttam meg, hogy új fiúja van. Elég rosszul esett. Bepörögtem, hogy én sem vagyok rosszabb, mint az a srác, én is bármikor be tudok csajozni. Elhatároztam, hogy aznap este felszedek valakit. Elmentünk a haverokkal bulizni, nagyon berúgtam, de amit akartam, összejött, hazavittem egy lányt (nem, nem a legrondábbat 😅).

Akkor amolyan önigazolást nyertem, hogy igenis jó fickó vagyok még.

okt. 18. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!