Szomszéd iránt mar ereztetek kívánalmat? Volt hogy megláttátok hiányos öltözetben a teraszon vagy a kertben?
Figyelt kérdés
2017. márc. 12. 15:56
1/10 anonim válasza:
Én neha, ha meglátom a szomszéd csajt, bár a jeleket nem nagyon küldi, úgyhogy nem is foglalkozom vele. Mindketten 30 alatt vagyunk, de még véletlenül se jutna eszébe tegezni...
2/10 anonim válasza:
Eddig 3 helyen laktam életemben és mindig idős nénik/bácsik voltak a szomszédok. Szerencsére nem láttam őket hiányos öltözetben.
3/10 anonim válasza:
Fenébe is, az elmúlt tíz évben nyolc különböző helyen éltem, de valahogy sose sikerült olyan szomszédot kifognom, aki iránt kívánalmat érezhettem volna. :D
4/10 anonim válasza:
Mivel a szomszédom egy 75 éves kedves görnyedt öregúr, nem.
5/10 A kérdező kommentje:
Az én szomszédom meg egy huszonéves jó testü bika aki mindig felso nélkul kvzik a teraszon....
2017. márc. 13. 20:43
6/10 anonim válasza:
Itt jó testű bikák nincsenek, csak "tornából felmentett" külsejű cérnaszálak!
Akit megláttam, az meg 60 éven felüli volt. Így hát sajna nem éltem át olyant, mint a kérdező.
7/10 anonim válasza:
Én pár évig dugtam a szomszéd csajt egészen 27 éves korunkig! Jó volt!
8/10 anonim válasza:
Mindig felső nélkül a teraszon? Ha ez a mindig az idei p.icsabefagyasztó telet is magába foglalja, akkor minden elismerésem a szomszéd bikának.
9/10 A kérdező kommentje:
A mindiget a mostani időszakra értem télen en sem mentem ki a teraszra
2017. márc. 14. 11:30
10/10 anonim válasza:
Nekem volt egy szomszéd csaj aki iránt kivánalmat éreztem.Mindenben akadékoskodott és azt kivántam bárcsak fordulna fel olyan genya volt.
Megtörtént vele.
Azóta kitört a világbéke a környezetemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!