Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek keressek fel egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek keressek fel egy szakembert ha nem tudom feldolgozni a volt párom?(Ha van ilyen)

Figyelt kérdés

Kicsit jólesik ki írni magamból a gondolataim amit örlök régóta magamba.

Olykor sajnos az érzelmek még elő törnek volt barátnőm irányába.Nehezen emésztem meg a szakítását mert nem igazán tettünk pontot a dolgok végére,mi miatt,ha hibáztam akkor hol stb.

Picit az is bánt,hogy aktuálisan van egy új kapcsolata ahol már szinte vele él alig pár hónap után.Akkor még sulizott,otthon élt.Furán jöttek ki a dolgok,ahogy végzett suli,lett állása később kb 1 éve,lett egy ugye új partnere akivel már együtt élhet. Természetesen nem zaklatom ,nem keresem sehol. Facebookon ő ugyan lájkolgat pár képeim,bár inkább a kutyuska miatt.Mi 1 éve már hogy külön,de szép 3 év volt amúgy. Leszámítva a vége felé.Épp ezért is zavar, hogy még mindig fejbe nem tudtam túl tenni teljesen.Hullámokba kap el ez.Csinált nem szép dolgokat ami picit megalázó volt és a büszkeségnek kéne előtörnie de valahogy nem. Részben elfogadom azt,hogy fiatalság is benne van ebben,meg talán rosszkor jöttünk össze.3-4 munkatársam tudja ezeket idősebbek,azzal vígasztalnak á sok gondom lenne vele,ha 30 körüli lenne akkor már másabb.

okt. 10. 20:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy pszichológus nem árthat, legalább átbeszéled valakivel!
okt. 10. 20:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Egy pszichológus sosem árthat, még olyanok is járnak akiknek nincs úgy különösebb szívfájdalmuk épp csak például önismeret miatt. Ezt a hibázást dolgot meg engedd el, valószínűleg nem is csináltál semmi rosszat egyszerűen már nem akarta ezt a kapcsolatot, nem volt szerelmes, nem ragaszkodott annyira hozzád. Ezért ne marcangold magad
okt. 10. 21:16
 3/7 A kérdező kommentje:

1#-2#.

Mindkettőtöknek igaza van,én kész lennék rá ha úgy van és elmenni egy ilyenre.

Sajnos ezek a gondolatok automatikusan be villantak/villannak. De elfogadom persze nincs mást mit tenni. 1-2 havonta ír vagy küld valamit kutyás dolgot,nekem ezek furik ilyenkor,meg hogy hirtelen házasodni.

okt. 10. 22:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez az időszakos kapcsolattartással viszont nem leszel előrébb
okt. 11. 11:07
 5/7 A kérdező kommentje:
4# persze ez így van. Én nem is. Max válaszolok röviden rá pl egy smylival
okt. 11. 13:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Amúgy normális hogy ezt érzed te tényleg szeretted őt. Ha valaki szeret valakit annak idő kell hogy kiheveri csak sokan nem lépnek aztán benne maradnak egy rossz kapcsolatban és ezért lépnek hamar utána rövid idő alatt mert már a kapcsolat alatt átestek ezen. Ezt csak azért mondom hogy ne csüggedj az idő gyógyír. De mostmár inkább tudatosan tereld el a figyelmet keress hobbit, ismerkedj ha készen állsz.
okt. 11. 15:59
 7/7 A kérdező kommentje:
6# köszi :). Ez tényleg így volt igazán szerettem őt nem csak így mondva.Bízom benne,hogy ezt azért ő is érezte,meg szerintem a családja is tudta ezt.Hobbi része kb megy az jó,az ismerkedés már vegyes,mindig érzek egy akadályt magamba,de igyekezni fogok :))
okt. 11. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!