Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek keressek fel egy szakembert ha nem tudom feldolgozni a volt párom?(Ha van ilyen)
Kicsit jólesik ki írni magamból a gondolataim amit örlök régóta magamba.
Olykor sajnos az érzelmek még elő törnek volt barátnőm irányába.Nehezen emésztem meg a szakítását mert nem igazán tettünk pontot a dolgok végére,mi miatt,ha hibáztam akkor hol stb.
Picit az is bánt,hogy aktuálisan van egy új kapcsolata ahol már szinte vele él alig pár hónap után.Akkor még sulizott,otthon élt.Furán jöttek ki a dolgok,ahogy végzett suli,lett állása később kb 1 éve,lett egy ugye új partnere akivel már együtt élhet. Természetesen nem zaklatom ,nem keresem sehol. Facebookon ő ugyan lájkolgat pár képeim,bár inkább a kutyuska miatt.Mi 1 éve már hogy külön,de szép 3 év volt amúgy. Leszámítva a vége felé.Épp ezért is zavar, hogy még mindig fejbe nem tudtam túl tenni teljesen.Hullámokba kap el ez.Csinált nem szép dolgokat ami picit megalázó volt és a büszkeségnek kéne előtörnie de valahogy nem. Részben elfogadom azt,hogy fiatalság is benne van ebben,meg talán rosszkor jöttünk össze.3-4 munkatársam tudja ezeket idősebbek,azzal vígasztalnak á sok gondom lenne vele,ha 30 körüli lenne akkor már másabb.
1#-2#.
Mindkettőtöknek igaza van,én kész lennék rá ha úgy van és elmenni egy ilyenre.
Sajnos ezek a gondolatok automatikusan be villantak/villannak. De elfogadom persze nincs mást mit tenni. 1-2 havonta ír vagy küld valamit kutyás dolgot,nekem ezek furik ilyenkor,meg hogy hirtelen házasodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!