Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiaknak szakitas utan hanyadik het a melypont? Hanyadik heten erzitek a legrosszabul magatokat?
Szerintem a kapcsolat volt nekik mélypont. A szakitás meg felszabadulás.
Olyan exeimbol kiindupva akik nen akartak szakitani csak az első hetek voltak nekik nehezek mig feltalálja magát hova költözik es míg bele nem rázódik az uj életbe.
Nálam ez attól függ, hogy én szakítottam-e, vagy engem rúgtak ki.
Ha én szakítottam, akkor értelemszerűen nem volt soha mélypont, csak a megszabadulás boldog érzése (betegesen féltékeny, vagy betegesen uralkodni vágyó, vagy együttélve derült ki, hogy mennyire koszos-rendetlen, stb.). Nekem mindig jött valaki az életembe.
Ha engem rúgtak ki, akkor kb egy hónapig minden nap mélypont, aztán végre jött valaki.
Nekem az első komoly kapcsolatom majd 6 évig tartott. Már korábban szakítanunk kellett volna. Azt éreztem, hogy már csak megszokásból vagyok vele, nem kívánom, de mégis 2-3 évet kihúztam így. A szakítás szörnyű volt. Ha rajta múlik, mai napig együtt vagyunk. Neki a langyos k.ki is elég volt. Nekem nem. Viszont nagyon megviselt, fájt, hogy fájdalmat okoztam annak, akivel a 6 év alatt annyi mindenen átmentünk. Nem bántam meg a szakítást, de mégis fájt. Még ma is elszomorodom ha eszembe jut. Pedig már 5 éve ennek. Ugyanakkor tudom, hogy jót tettem neki is a szakítással (hosszú távon).
A legrosszabb az első 3-6 hónap volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!