Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szemét dolog egy szimpla tiltással lelépni?
nem akarok magyarázkodni miert szakitok mert mar megtettem ennek ellenére mondta hogy probaljuk ujra, megsajnaltam, belementem, de szerintem elegge latszik rajtam hogy nem akarom. Nem akarom ujra lejátszani a kört hogy sajnáltassa magát. És nem egy hosszú kapcsolatrol beszelunk, nincs 1 éves se. Részemről mar nincs erzelem, magyarazattal nem tartozok neki, nem kot semmi vele ossze igy az lenne a legegyszerubb ut hogy vagy letiltom, vagy csak soha tobbe nem nyitom meg az uzenetét és lenemitom
Más csinált már így? Ez milyen megoldás lenne?
ugyis sejtené ha 2 napig nem irok h mar vege es pontosan jol tudná miert
Miért mentél bele újra? Ez így nem volt korrekt. Akkor lettél volna az, hogy szakítás után nem mész bele újra. Azért így joggal reménykedhetett.
Most megint őszintének kellene lenned, hogy vége és kész. Ha utána is próbálkozik, akkor kell tiltani.
N
Én amúgy ezt a mindenhonnan tiltom dolgot sose értettem. Az más, ha zaklat, nem hagy békén.
Jezusom
Soha ne hozzon az eg ossze olyannal mint te.
Szo nelkul eltunni? Ird meg neki legalabb hogy vege. Vagy egy szot sem erdemel azert mert nem szereted mar es mar 1x szakitottal vele?
Te nagyon gonosz vagy. Szegeny lany.
Szerintem egy sima ismerkedési szakaszban is taplóság csak úgy eltűnni, nemhogy párkapcsolatban.
Eleve nem értem, miért jöttél vele újra össze, ha eleve tudtad, hogy ez abszolút nem fog működni másodszorra sem?
Mindegy, ez a te dolgod.
Viszont ennyi tiszteletet adj már meg a másiknak, hogy (ha nem is élőben) leírod neki, sajnos így-meg így érzel, ne haragudjon,de nem működik stb.
Utána lehet letiltani. De ne szó nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!