Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Fel éve szakítottunk barátnőmm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fel éve szakítottunk barátnőmmel, pár hónappal később több nővel is ismerkedtem, tudomást szerzett rola ismerostol és egybol hívott hogy találkozzunk stb. Ez manipuláció lehet vagy szimpla rosszakarás? Tobbi lent!

Figyelt kérdés
Most pedig azzal dicsekszik ugyan ennek az ismerősnek hogy neki tetszik valaki és mennyire akarja a dolgot, ezzel szimplán az én agyamat próbálná húzni vagy élvezkedni? Egy nárcisztikus személyt kezdek felismerni benne, szerintetek mi ennek a mozgatórugója? Mit var tőlem hogy most kezdjem el bombázni üzenetekkel? Vagy Féltekennye próbál tenni? Nagy ritkán osszefutok vele itt ott milyen viselkedést tanusitsak fele ezek után?
2024. máj. 29. 15:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább semmilyet. Az ilyen egyedeket el kell kerülni.
2024. máj. 29. 15:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Kit érdekel mi a motivációja?

Ha szakítottatok akkor nincs semmi kőze hozzád és neki sem hozzá.

2024. máj. 29. 15:35
 3/7 A kérdező kommentje:
De akkor mi értelme van ennek részéről? Hiszen nem is keresem nem beszelunk, az is lehet hogy az egész egy kitaláció, és ram van kihegyezve, ráadásul folyton kerdezget felőlem érdekli hogy mik a történések. Ez kicsit alattomos nem? Főleg hogy én rosszat sosem tettem neki. Miért kell dicsekedni ha meg párja sincs neki, csak ő szeretne valakitől valamit.
2024. máj. 29. 15:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hagyj dicsekedjen. Ráér. Téged ne érdekeljen.
2024. máj. 29. 15:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert bántja az egóját, hogy nem tepersz utána. Hogy esetleg más a kiszemelted, na az meg főleg.
2024. máj. 29. 15:50
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

# bolognai

Majdnem mindig egyetértek a válaszaiddal.

2024. máj. 29. 15:53
 7/7 Noren1989 ***** válasza:
100%

Bannold ki nyugodtan.

Csak azt akarja, h még nehezebben ereszd el, vagy szimplàn semmi szerelmi élete nincs.

2024. máj. 29. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!