Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mentetek külön és milyenek voltak az utolsó napjaitok?
A helyzet az, hogy rám jött az “így jártam anyátokkal” sorozatból is ismert búcsúnosztalgia. Régóta szenvedek, a hétvégére terveztem a szakítást, de az utóbbi napokban valahogy úgy érzem, nem is volt olyan rossz, és mennyire fog hiányozni. Pedig igazából ez csak illúzió, nagyon nem voltam boldog.
Kíváncsi vagyok, kinél hogyan történtek az utolsó napok, a szakítás.
-Volt úgy, hogy előtte 2 hétig nem szóltam hozzá mert akkora féltékenységi rohamok voltak rajta, hogy elképesztő (pl bementem a boltba és ugyan ott kivel állhattam szóba). Ez idő alatt terveztem a szakítást és készítettem fel magam rá mert életem első hosszabb kapcsolata volt.. Úgy mentem oda, hogy vagy megígéri, hogy ez be lesz fejezve vagy hagyjuk egymást. Találkozókor is felhozta, hogy ugyan az elmúlt héten kinél lehettem stb.. Nagyon fájt de muszály volt elengednem, ez már eszméletlen szint volt. Pedig soha nem adtam rá okot.
- utóbbi: Haraggal, lebukott, hogy többen vagyunk. Ez ilyen azonnali szakítás volt persze nem tervezett meg előkészített. Ez is fájt mert szokás szerint mindent beleadtam a kapcsolatba és ez sem volt elég, hogy csak én létezzek neki úgy..
Változó mindenkivel más miatt mentünk külön.
Volt akivel szépen megbeszélve szomorúan szakitottam, volt, aki szó nélkül kivágott, volt aki megcsalt igy kerestem másikat, volt bantalmazó is, akitől menekültem, volt akivel eljegyzést bontottunk, és elsírta magát miután igent mondtam a szakításra.., volt akinél csak a nokontakt tiltás segitett meg az évek, volt akinek elmondtam nem akarok anyósékkal lakni meg oda szülni, erre kidobott anyuka kedvéért (örökké mamahotelt tervez.), volt akit lecsuktak egyszerűen maradt a levelezés.
Mindegyik több éves komoly kapcs volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!