Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mivel töltitek a napjaitokat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel töltitek a napjaitokat?

Figyelt kérdés

Mindketten home officeból dolgozunk, jelenleg 100%-ban. Munka után (5-6 óra) már általában nem indulunk sehova, mert tömegközlekedéssel minimum 40 perc eljutni bárhova. Ha be kell vásárolni, azt is általában egyedül teszem, mert a páromnak nincs kedve ilyen helyekre menni.

Ilyenkor jön a vacsi a tv előtt program 11-ig. Miután nap közben is együtt vagyunk és nincs külső inger sem, így estére a nagy beszélgetések is elmaradnak, ami az irodába járós időszakban jellemzőbb volt.

Megkaptam, hogy kezd ellaposodni a kapcsolatunk. Érzem én is, és azt is, hogy a napok csak telnek, de nem tartalmasan, és elpocsékolt időnek érzem, mert szinte minden nap ugyanúgy zajlik és ugyanolyan unalmas.

Ti hogyan dobjátok fel a hétköznapi napjaitokat? Hogyan lehet ebből a mókuskerékből kilépni?

2023. jan. 4. 15:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor télen számunkra is csak a hétvégi programozás erre a téli sötét estéken történő bekuckózásra a megoldás. Bár mi eljárunk dolgozni. HOme office-ban még durvább, megértem.
2023. jan. 4. 15:42
 2/10 anonim ***** válasza:
82%

Nálunk is így telnek az esték.

Mobilt nyomja 3 4 órán át, közben tv..vacsi, utána egy kis mobil és minden este minimum 1órát ül mobilozva a wcn és utána fürdik. Így nekem ezeket előtte kell intéznem. 34f

Kezdem unni a napi 1órás wcn mobilozását mert nem az a bajom h kicsit v néha több idő na de h minden nap!- vacsi utáni program

2023. jan. 4. 15:49
 3/10 anonim ***** válasza:
69%
Otthon is lehet dolgokat csinálni. Közös főtés, tátsasozás, szexben új dolgokat kipróbálni. Konkrétan 5-től 11-ig van 6 órátok. Ha 40 percet utaztok még így is bőven tudnátok programot csinálni, ne mond már, hogy nem tudtok elmenni vacsizni, vagy egy bárba, esetleg moziba. Ez csak rajtatok múlik. Ha lusták vagytok tenni a kapcsolatért, akkor ne csodálkozz hogy ellaposodik. Amúgy hétvégén és dolgoztok? Akkor nem tudtok elmenni kidándulni, várost nezni, vagy valamilyen programot csinálni? Itt szerintem nem a lehetőségeitekkel, hanem a hozzáállásotokkal van baj.
2023. jan. 4. 15:52
 4/10 anonim ***** válasza:
83%
Elmehetnetek közösen edzeni is. Sok az a 40 perc, de azért biztos lehet a közelben is dolgokat csinálni. Lusták vagytok. Persze hogy ellaposodik
2023. jan. 4. 16:12
 5/10 anonim ***** válasza:
81%

Hasonloan, de egyebkent a home officerol is lehet beszelgetni boven, illetve en tanulok is a gepnel, arrol is meselek a paromnak, meg ugy altalaban barmirol, amit nem kozben kommentalok, hanem utolag beszeljuk meg.

40 perc utazas nem olyan sok szerintem, szimplan be vagytok tunyulva, erre a megoldas, hogy fogjatok magatokat, akar holnapra kineztek valami programot es mentek. Lehet ez egy szimpla mozi is vagy barmi.

2023. jan. 4. 17:00
 6/10 A kérdező kommentje:

A hétvégékkel nincs gond, mindig kihasználjuk a két napot. Természetesen járunk étterembe, moziba, de azért minden nap/másnap nem lehet eljárni ilyen helyekre, anyagilag eléggé megterhelő.

Azért valljuk be, hogy télen nincs is annyira kedve az embernek kint mászkálni este a hidegben - természetesen nyáron nem csinálok ügyet egy 6 órási indulásból, mikor 9-ig világos van és nyitva minden kiülős bár. Ilyenkor viszont extrán nehéz programot kitalálni, mert nem ruccanok le csak úgy sétálni 0 fokban a környéken, ha nem muszáj.

Köszönöm a hozzászólásokat!

2023. jan. 4. 21:38
 7/10 anonim ***** válasza:
Sötétben is hangulatos a város, szépek a fények. Sétálni hidegben is lehet és javasoltak beltéri programokat is, sőt otthoniakat is. De persze kifogást könnyebb találni, mint megerőltetni magatokat.
2023. jan. 4. 22:41
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem keresek kifogásokat, szimplán elmondtam a jelenlegi álláspontomat 1-2 dologról. Azért írtam ki a kérdést, mert kíváncsi vagyok a véleményekre és szívesen veszek tippeket. Az, hogy a többség kezdetektől fogva támad, miközben segítségért írtam ki a kérdést, tipikus magyar mentalitásra vall. Ide tényleg kár kiírni bármit is, mert úgyis csak belerúgni tudtok az emberbe.
2023. jan. 4. 22:52
 9/10 anonim ***** válasza:
#8 egy csomó tök triviális ötlet érkezett, ami neked is eszedbe jutott volna szerintem ha kicsit megerölteted magad. Minden ötletet kényelmi szempontból hurrogsz le. De az a preferncia, hogy mi a legegyszerűbb, akkor tényleg az ha csak otthon tévéztek.
2023. jan. 4. 23:30
 10/10 A kérdező kommentje:
Melyik ötleteteket hurrogtam le? Megköszöntem a segítségeteket! Annyit mondtam pluszba, hogy pl. tök jó lenne elmenni a környéken sétálni is, de nem az a típus vagyunk, akik hidegben csak úgy körbejárunk. Ezt a lehetőséget ti nem is írtátok, úgyhogy nem tudom mi a problémád.
2023. jan. 5. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!