Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért csinálja ezt ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt ?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 4év után 3hete szétmentünk párommal, sok volt a veszekedés mindenenn kb, szakitás óta rá jöttem hogy igenis nagyon szeretem beláttam énis sok hibámat ő is, talalkoztunk már azóta 2x meg beszéltünk 3x telefonon.. Mikor nem beszéltünk napokig én berugtam egy kocsmában eléggé aztán egy közös lány ismerősünk(rokonja) haza vitt mert arra járt kocsival, +kiváncsiságból mivan velünk, kiszáltam otthon és kész.. Erre valaki meglátta és mondták neki azzonal hívott de nem hitte el hogy más nem volt, aztán őt is munkahelyéről haza vitte egy srác énis felhivtam és én elhittem neki hogy nem volt semmi, pedig az anyja is lájkolja a srác képét na mindegy.. beszéltünk rá másnap 48percet telefonon ami elég jol sikerült úgy volt talalkozzunk is délután.. mondta megirja majd hánykor, eltelt több óra hossza írtam neki tudod már mikor? erre ir egy választ nem tudja meg oda mentek hozzá boltba lány barátnője aki haza vitt hogy biztosan tudja lefeküdtem a lánnyal kiakadt stb azóta megint nem beszélünk, én beszéltem a lánnyal hogy ez most mi és semmi nemigaz belőle amugy se mondaná senkinek, sőt párom/exem fel is hívta őt előtte és mondta hogy nem történt semmi.. és mindig ez van kezdenne enyhülni aztán bekkatan teljesen fejébe vesz mindent.. teljesen kinyir ezzel nem eszek hányigerem van, nagyon kivagyok mert van egy kis remény aztán ezt csinálja.. Szerintem az is kamu hogy oda mentek hozzá boltba, mert akkor biztos hivott volna azzonal mint a multkor ..

#féltékenység #kibékülés #nemtudja mit akar
szept. 12. 06:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Igaz lehet, hogy valaki bekavart, és mondta neki, hogy megcsaltad. Ez elbizonytalaníthatta a békülést illetően.
szept. 12. 07:00
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem ertem, miert kell lepten nyomon szakitani. Ha valtoztatni akartok a kapcsolaton, azt nem szakitas utan, hanem elotte kellene.

En soha tobbet nem tudnek komolyan venni/megbizni egy olyan emberben, aki inkabb szakitott, mint hogy megprobalja velem kozosen megoldani a problemat, de szakitas utan mar hirtelen kellek neki. Ha lesz valami nagyobb probatetel a kapcsolatban, hogyan bizzak abban, hogy kitart mellettem, ha legutobb is inkabb lelepett?

szept. 12. 07:17
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem én szakitottam
szept. 12. 07:49
 4/7 A kérdező kommentje:
Fasza sok irigy ember, már biztos elbuktam a dolgot hiába szeretjük egymást
szept. 12. 07:50
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha szeretnetek egymast, nem szakitottatok volna.

De pont ezert irtam a masodik kommentet, hogy egy olyan emberben nem lehet megbizni, aki egyszer mar othagyott.

szept. 12. 08:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerimtem ne add fel. Hívd fel, es kerdezd meg, mit érez irántad. Hogy ha biztos lenne h nem csaltad meg, látna-e esélyt az újrakezdéshez.
szept. 12. 08:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Es ezek szerint o sem bizik benned. Ha bizna benned es szeretne, akkor egyreszt nem szakitott volna, masreszt egy ilyen szituban neked hinne.
szept. 12. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!