Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz,ha még szeretem volt barátnőm 2 év után is? Hiába ismerkednék..fenn akadok egyszerűen.
Ő mondta ki legyen vége sajnos. Nekem ő bennem maradt még. Néha mostanába látjuk egymást,mindig örömmel integet,meg rám írt,hogy messziről már látta hogy kanyarodok arra az útszakaszra(sofőr vagyok) és hogy mondta az anyjának is aki mellette állt.
És mindig elgondolkodok miért lett vége? Neki most van új 6-7 hónapja. Most lehet én vagyok buta..de sokszor mikor közlekedek ő már ki les meg int,vagy ha nem veszem észre néha közli is ezt. Vagy oda jön egyszer egyszer beszélgetni sallangokról. De nemtom,én látok rajta is egyfajta jó kedvet mikor lát.
Én voltam ilyenben. Annyi a titok, hogy meg kell unnod ezt a vergődést, máskülönben évek mennek el a semmire.
Már most is 2 éved elment miatta a kukába. De még mindig ácsingózol a semmire.
Könnyű lezárni. Elfogadod hogy ebből sosem lesz semmi. Viszont annyit tanultál, hogy van egy nőtipus, aki rajongást vált ki. Ilyet kell találni. És hidd el, nem olyan egyedi az a csaj, tuti hogy találsz nála sokkal jobbat is.
Szeretne gondolom jófej marad, meg biztos szeret emberileg. :( Valószínűleg ő nem gondolja, hogy még bármi olyat is gondolsz róla.
Sajnos meg kell próbálni továbblépni... Rákapcsolni az ismerkedésre, akár lazább témában is, ha más nem.
Hozd meg a döntést, hogy vége. Nem kell ezen lamentálni. Ebből semmi sem lesz. Kezdj el újra csajozni, és lesz majd olyan, akivel ez működni fog.
Ne tekergesd magadban a dolgokat, és ne agyalj, semmit nem érsz vele. Menj és ismerkedj, szabad vagy. Ez a csaj tönkretett volna, nem hozzád való, full érzéketlen.
Köszi mindenkinek az építő kritikákat,rendben így teszek ;).
Az utolsó mondatban van valami igaz. :/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!