Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek, ha nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha nem tudok boldog lenni az exem nélkül?

Figyelt kérdés
Vele éreztem teljesnek az életemet. Nagyon nehezen viselem a magányt. A szakításunk óta semmi sem motivál és semmi sem tud örömet adni igazán.

szept. 8. 22:47
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Sajnos nem fogunk sose. Már nem érez irántam semmit, megmondta, hogy végleg vége.
szept. 12. 16:22
 12/20 anonim ***** válasza:
Ah enis mondtam a ferjemnek masfel even at aztan meg hanyszor .. hagyjuk is 😂
szept. 12. 21:18
 13/20 anonim válasza:
Utolsó,és ti szétmentettek?
szept. 13. 08:10
 14/20 anonim ***** válasza:
Igen
szept. 13. 09:25
 15/20 anonim válasza:
És sikerült is ujra össze jönni?
szept. 13. 10:09
 16/20 anonim ***** válasza:
Igen
szept. 13. 11:13
 17/20 anonim válasza:
Köszi, talán énis bizhatok benne, mert akar szenvedünk de tele van beszélve feje hogy nem , és nem tudja mit akar ..
szept. 13. 11:20
 18/20 anonim ***** válasza:
Jaja ismerős
szept. 15. 15:21
 19/20 anonim ***** válasza:
Mi lett azóta?
jan. 31. 21:47
 20/20 A kérdező kommentje:
Még mindig nem tudom azt kijelenteni, hogy teljes mértékben túl vagyok rajta, de már sokkal könnyebb. Próbálok a magamra koncentrálni és új embereket megismerni, de sajnos a nők körében egyáltalán nem vagyok kelendő. Aztán az újabb elutasítások csak még jobban lehúztak és inkább már nem is próbálkozok senkinél. Próbálom élvezni az életet egyedül, ami nem egyszerű.
febr. 2. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!