Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek, ha nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha nem tudok boldog lenni az exem nélkül?

Figyelt kérdés
Vele éreztem teljesnek az életemet. Nagyon nehezen viselem a magányt. A szakításunk óta semmi sem motivál és semmi sem tud örömet adni igazán.

szept. 8. 22:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Az elég baj... Próbálj keresni valami új hobbit, értelmes elfoglaltságot, barátságokat kötni. Előbb-utóbb ki fogsz belőle lábalni:)
szept. 8. 22:51
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Mikor szakítottatok és mennyi idős vagy?
szept. 9. 00:01
 3/18 anonim ***** válasza:
83%

Gyász folyamatain szépen végigmész, elvonulsz a családoddal, barátokkal, lefoglalod magad hobbikkal, munkával, tanfolyammal, és majd idővel (fél-másfél év) elmúlik a kötődés.

Kb ennyit tehetsz...

Cél pedig lehet az, hogy legyen meg önállóan benned az, hogy teljes az életed. Soha ne éld bele magad egy kapcsolatba úgy, hogy még nem érzed magadtól teljesnek az életedet. Egy kapcsolat csak akkor lehet egészséges a függéstől mentes, ha az ember önmagában teljesértékűként képes élni az életét. Amíg ez nincs meg, addig nem érdemes párkapcsolatba kezdeni, mert az ilyen soha nem lesz egészséges kapcsolat.

szept. 9. 07:03
 4/18 anonim ***** válasza:
Pontosan, akkor ismerkedj, ha kiheverted!
szept. 9. 08:06
 5/18 anonim ***** válasza:
62%
És tettél már bármit is annak érdekében, hogy ez változzon? Vagy csak pityeregsz minden nap a szobádban?
szept. 9. 09:37
 6/18 anonim válasza:

Szia! Énis ebben a szituációban vagyok. Mikor mentettek szét?

4év után szétmentünk mostanában, mindenenn veszekedtünk, de mióta nincs megőrülök, simán menthető lett volna még csak sajnos szülei nagyon befolyásolják,+ előbukantak régi barátnők... Akarná ő mondta, de nem megy ... azóta már le is vagyok tiltva is

szept. 9. 12:36
 7/18 anonim ***** válasza:
Melyikőtök szakított?
szept. 9. 14:36
 8/18 A kérdező kommentje:
3 évig voltunk együtt és nyár elején szakított velem. sajnos a végére nagyon megromlott a dolog. Egyre gyakoribb nézeteltérések voltak és kiszeretett belőlem. Plusz szerintem az egyik barátnője is telebeszélte a fejét. Én úgy tekintettem rá, mint a jövőbeli feleségemre. Azt gondoltam tűzön, vízen át kitartunk egymás mellett és jöhet bármilyen rossz időszak, együtt maradunk. Nekem ő fontosabb volt, mint én neki. Sajnos előtte nagyon ingerszegény életet éltem. Nem nagyon jártam el sehova, barátom sincs sok és ő volt az, aki fényt hozott az életembe. Ez most megszűnt és nagyon hiányzik a személye is és ez az élethelyzet is. Meg rosszul esik elfogadni, hogy neki jobb nélkülem. 3 hónapja szakított velem.
szept. 9. 16:13
 9/18 anonim válasza:
hát nem egyszerű neked sem, akkor rám is ez vár még, tudsz róla amugy valamit? van e uj barátja?
szept. 10. 09:45
 10/18 anonim ***** válasza:
Szivbol kivanom hogy bekuljetek ki :)
szept. 12. 06:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!