Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyek ezen túl?
Figyelt kérdés
Beszélgettem kb. 1 hónap híján 3evig egy férfivel. Az elején nem érdekelt,de akkor egy mélyponton voltam az életben,és ő segített engem ebből kilépni,annyit beszélgettünk hogy bele szerettem,és ez hülyén hangzik de tényleg. És amit nem vettem észre az az h manipulált engem folyton,és elérte azt hogy "tőle függjek" ő okozott nekem egy idő után fájdalmakat,mégis ő volt az,aki ezen segíteni tudott. Én akkor egy kislány voltam de úgy érzem még most sem nőttem fel mert agyban már mindent tudok h mit hogyan csináljak,de nm sikerül megtenni. Elhitette velem csak én vagyok neki,és jön hozzám,együtt leszünk,majd mindig csak újabb és újabb nőkkel találtam őt a Facebookon. Aztán majdnem 2és fél év után ezt meguntam,mert már tényleg sok volt,és nem hagyhattam hogy egy bohóc legyek..leléptem. lett egy párom,akivel szinte mindig együtt voltunk,és éreztem azt,hogy egy normális párkapcsolat. Le is feküdtünk egymással. Majd ezt amikor ő megtudta (mert újra felbukkant az életembe,és még az akkori párom mellett is,hülye módon vissza ugrottam hozzá ) azt mondta nekem hogy soha többet nem fogok neki kelleni, de ez nem igaz , nem a párom miatt dobott engem,hanem a nője miatt, akivel 1 éve vannak együtt. De látni őket még mindig nagyon rossz együtt,pedig nekem is akad fiú aki velem szeretne lenni, de egyszerűen csak rá tudok gondolni. Mit lehetne tenni ez ügyben? Nem vagyok már szerelmes, csak nem tudom hiányzik a mi lett volna ha... ?2022. júl. 4. 15:03
1/2 anonim válasza:
Távolítsd el az életedből! Tiltsd le mindenhol, ne nézegesd, és kezdj el élni. 3 évig nem történt semmi, nem is fog, csak szórakozik veled.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!😏
2022. júl. 4. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!