Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig találtatok eddig jobbat?
Nem mint ember voltak jobbak, mert egyrészt ez abszolút szubjektív, másrészt meg nyilván kvalitásokat tekintve valaki ebben jobb, más abban. Viszont mindig, kivétel nélkül minden alkalommal jobban éreztem magam, szerelmesebbnek, boldogabbnak, megbecsültebbnek, stb, szóval alapvetően jobb helyen éreztem magam az újabb partnerek mellett, mint az exek mellett bármikor. Nyilván volt, amikor ez az érzés nem tartott ki, vagy menet közben kiderültek összeférhetetlenségről dolgok, de azért összességében mindig az volt a tapasztalatom, hogy előrelépés volt az újabb partner. Mondjuk lehet azért is, mert minden szakítás után vittem magammal a tapasztalataim, aztán már úgy kerestem/választottam az újabb párt, hogy igyekeztem azokra a dolgokra külön odafigyelni, amik korábban valakivel zavartak.
Persze ez csak az után lehetséges, ha valaki teljesen feldolgozza a szakítást, egy-két párválasztásomban azért erősen kiütközött a megalkuvás és a korábbi partner másának keresése, szóval ez így nem működik jól soha, ha szívvel-lélekkel nem tudsz tiszta lappal kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!