Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mindig találtatok eddig jobbat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig találtatok eddig jobbat?

Figyelt kérdés
Eddig mindkettő szakitásom után úgy éreztem, hogy ő volt nekem a tökéletes nő. Az első után jött a második, és bár sok mindenben rosszabb volt az elsőnél, de sok dologban jobb is. Ti mindig hisztek abban, hogy lesz még aki megdobogtatja a sziveteket, és őszintén tudjátok majd szeretni? Kezdem feladni ezt, de talán mert még túl friss a szakitás.
szept. 5. 09:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
66%
Mindig van jobb. Ez egyik ebben a másik abban jobb mint a többi.
szept. 5. 10:08
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Fölösleges a hasonlitgatás, akárhány partnered is lesz még az életben, mindenki másban lesz jobb és rosszabb, senki se tökéletes! Szóval a következőt lehet jobbnak fogod érezni, az előzőnél, de ez ennél összetettebb kérdés. Mivel minden ember folyton változik, lehet, ami még 1 éve megfelelt, mára kevés volna, vagy idővel neked is más lesz fontosabb, mint régebben volt.
szept. 5. 10:11
 3/12 A kérdező kommentje:
Akkor ezt mantrázzam magamnak, még akkor is ha úgy érzem, hogy soha senki nem fog jobban megbecsülni és törődni velem, mint az exem?
szept. 5. 10:32
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha megbecsült volna, akkor nem lenne ex. Vagy te dobtad ki és most bánod?
szept. 5. 10:39
 5/12 A kérdező kommentje:
ő dobott
szept. 5. 10:41
 6/12 anonim ***** válasza:
Akkor nem voltál eléggé megbecsülve! Szóval lesz jobb, de csak akkor ismerkedj, ha túl leszel rajta!
szept. 5. 10:44
 7/12 anonim ***** válasza:
mivel folyamatosan változol, neked is mások lesznek mindig az igényeid. Most a friss sebek miatt fáj a dolog, de ez nem zárja ki, hogy később nem találsz egy jobb partit!
szept. 5. 11:07
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem mint ember voltak jobbak, mert egyrészt ez abszolút szubjektív, másrészt meg nyilván kvalitásokat tekintve valaki ebben jobb, más abban. Viszont mindig, kivétel nélkül minden alkalommal jobban éreztem magam, szerelmesebbnek, boldogabbnak, megbecsültebbnek, stb, szóval alapvetően jobb helyen éreztem magam az újabb partnerek mellett, mint az exek mellett bármikor. Nyilván volt, amikor ez az érzés nem tartott ki, vagy menet közben kiderültek összeférhetetlenségről dolgok, de azért összességében mindig az volt a tapasztalatom, hogy előrelépés volt az újabb partner. Mondjuk lehet azért is, mert minden szakítás után vittem magammal a tapasztalataim, aztán már úgy kerestem/választottam az újabb párt, hogy igyekeztem azokra a dolgokra külön odafigyelni, amik korábban valakivel zavartak.

Persze ez csak az után lehetséges, ha valaki teljesen feldolgozza a szakítást, egy-két párválasztásomban azért erősen kiütközött a megalkuvás és a korábbi partner másának keresése, szóval ez így nem működik jól soha, ha szívvel-lélekkel nem tudsz tiszta lappal kezdeni.

szept. 5. 11:10
 9/12 A kérdező kommentje:
nagyon köszi mindenkinek! először szeretnék magamon dolgozni, és nem tudom mennyi idő lesz őt elfelejteni, de igyekszem erős maradni, hogy utána ha jön valaki, akkor nyitott legyek rá.
szept. 5. 11:14
 10/12 anonim ***** válasza:
Én nem mondanám. Csak annyit sikerült elérnem, hogy hamarabb felismerem, ha valakivel nem leszünk jók együtt, így hamarabb le is zárom. Ennyi az, amire van befolyásom. De arra nincs, hogy kik jönnek, az a szerencsétől függ. Nekem csak olyanok jöttek, akiket engedhettem is el gyorsan...
szept. 5. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!