Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
Elmondta, hogy már nem szeret úgy mint régen, nem vagyok neki annyira fontos mint eddig. Mégis hiába kerül szóba bármilyen olyan téma, hogy akkor együtt folytatjuk e vagy külön, vagy azt irja, hogy nem tudja és ezzel lezárul, vagy figyelmen kivül hagyja teljesen, hogy én felhozom ezt a témát. Mi ennek az oka?szept. 4. 10:59
11/19 A kérdező kommentje:
Sokszor szajkózza, hogy sosem találok majd jobbat mint ő, és nem kapok majd sosem ennyi új dolgot senkitől mint tőle... Talán tudat alatt ezeket el is hittem már
szept. 4. 11:38
12/19 anonim válasza:
Ennél megalázóbb nincs, mint ezek után is benne maradni a kapcsolatban.
13/19 A kérdező kommentje:
Rettegek, hogy nem találok jobbat. Vagy legalább ilyen lányt.
szept. 4. 11:42
14/19 anonim válasza:
Ha ló nincs, jó a szamár is alapon tart. Ameddig talál magának valakit, addig tart téged. Tudom nehéz, de add meg magadnak azt az "örömöt", hogy te dobod őt és nem engeded, hogy ezt csinálják veled
16/19 anonim válasza:
#11 ha nagyon szereted, azért tedd meg, mert neki ez már nem jó. Szerintem azért is jó lenne, ha megtennéd, mert ha azt akarja, hogy legyen folytatva, akkor fogja tudni arra mozdítani a dolgot. És fel is szabadíthatja őt, hogy nem kell ebben lennie. Szóval ha marad az tényleg az ő tiszta döntése és nem azért, mert nem akar bántani téged.
17/19 anonim válasza:
Ennél egyedül is jobb. De tudom, hogy a pasiknak másképp jár az agya, mindegy, csak legyen fix punci. Ebben az esetben meg szenvedj csendben.
18/19 A kérdező kommentje:
Nem érdekel a fix punci, a kapcsolat sem erről szólt. Szeretem és szörnyen nehéz elengedni. Rettegek hogy nem találok jobbat vagy mást, aki legalább ennyire jó
szept. 5. 07:15
19/19 anonim válasza:
Ilyen nárcisztikus pcsát, aki beléd ülteti, hogy nála jobbat sosem találsz? Sikerrel is járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!