Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért csinálja ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
Elmondta, hogy már nem szeret úgy mint régen, nem vagyok neki annyira fontos mint eddig. Mégis hiába kerül szóba bármilyen olyan téma, hogy akkor együtt folytatjuk e vagy külön, vagy azt irja, hogy nem tudja és ezzel lezárul, vagy figyelmen kivül hagyja teljesen, hogy én felhozom ezt a témát. Mi ennek az oka?
szept. 4. 10:59
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Várja, hogy jöjjön valaki, aki miatt dobbant. Addig meg jó vagy neki te is. Ez szokott lenni.
szept. 4. 11:05
 2/19 anonim ***** válasza:
36%
Ha te nem szeretsz valakit és nem fontos neked és olyanokat kérdez, mint te, akkor te mit válaszolnál? Már elmondta mit érez. Miért erőlteted?
szept. 4. 11:06
 3/19 A kérdező kommentje:
Nem erőltetem. Hát pont ezaz... Mondja ki, ha ezt szeretné, de nem teszi.
szept. 4. 11:07
 4/19 A kérdező kommentje:
Valójában ő a nő
szept. 4. 11:13
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Lehet úgy érzi, hogy nagyon összetörnél tőle, ha vége lenne?
szept. 4. 11:21
 6/19 A kérdező kommentje:
Összetörnék. Tudja is. De szerintem ez nem az állapot még rosszabb
szept. 4. 11:24
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
#7 Lehet akkor neked kellene kimondani, hogy legyen vége, ha ő nem képes ezt megtenni veled, akkor sem ha ezt érezné.
szept. 4. 11:28
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Azt várja, hogy te szakíts. Elmondta mit érez ,miért nem szakítasz?
szept. 4. 11:32
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szakíts te! Nem mindegy már ennek a kapcsolatnak? Nem szeret téged. Mit nyersz, ha még húzza, meg ne bántson? Ennek már így is, úgy is lőttek. Lépd meg te, túl leszel rajta.
szept. 4. 11:33
 10/19 A kérdező kommentje:
Én nem tudok, én nagyon szeretem. És tudom hogy szeret, csak már nem annyira mint eddig. De azt hiszem a reménytelenben reménykedem
szept. 4. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!