Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lenne keresni, vagy hagyjam ennyiben?
Figyelt kérdés
Szakítottam valakivel, és harag, düh van felőle irányomban, félig-meddig jogosan, de leginkább maga a szakítás bántja. Letiltott mindenhol. Próbáljam ezt valahogy rendezni, vagy hagyjam? Mármint nem akarom, hogy ilyen érzések maradjanak benne.szept. 3. 16:31
1/6 anonim válasza:
Hiába keresed fel akkor is haragudni fog. Hagyd békén majd megbékél egyedül (ha akar).
2/6 A kérdező kommentje:
Először én is ezt gondoltam. Csak attól tartok, hogy össze fogunk futni többször (ugyanazokra a helyekre járunk szórakozni), és nem szeretném, ha ez úgy történne meg először, hogy még így áll hozzám.
szept. 3. 16:41
3/6 anonim válasza:
Ha a szakítás miatt haragszik azzal úgysem tudsz mit kezdeni. Gondolom nem mászol rá megint, hogy jobban érezze magát.
4/6 anonim válasza:
Magát nézeti le ha elkezd veled bunkózni, ne aggódj!
5/6 anonim válasza:
Keress a boxzsákot+kesztyűt, tedd a fényképét a boxzsákra, és üsd/rúgd szét a boxzsákot, levezetve a feszkódat feléje.
6/6 anonim válasza:
Keresd fel. Mit veszíthetsz vele? Lehet már megbékélt, de ha ezen rágódsz akkor neked nem lesz jobb, de valószínűleg neki sem. Kitudja, hogy mi lesz belőle
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!