Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottunk, maradt nála egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottunk, maradt nála egy könyvem, ha vissza akarom kérni azt hiszi ürügy hogy találkozzunk?

Figyelt kérdés
Igazából egyikünk se mondta ki hogy vége, csak egy kisebb veszekedés után nem írt se ő, se én. Azóta beszéltünk pár szót, de akkor se került szóba a szakítás. Nála maradt egy könyvem, ami kéne nekem, most eléggé rosszul állok anyagilag, nem szeretném megvenni újra. 4-5ezer Ft egyébként. Ha visszakérem, azt gondolhatja ürügynek egy találkozásra? Nem szeretném, hogy annak gondolja, mert nem szeretnék szánalmasnak tűnni, hogy azt higgye miatta mennék.. igazából a munakahelyén van, megírnám neki, hogy tegye ki a recepcióra, szóval benne lenne, hogy vele nem találkoznék.
szept. 2. 05:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz azzal mit hisz. Kérd vissza és kész.
szept. 2. 05:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én vissza kérném de hangsúlyoznám, hogy egy drága könyvről van szó. Tehát így adnám elő, kedves béla nálad maradt egy nagyon drága könyvem, visszakaphatnám? Nem venném meg mégegyszer.... ennyi, nem kell túlspilázni.
szept. 2. 06:48
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nő, akkor ürügynek fogja hinni. Ha férfi, akkor azt fogja gondolni, hogy kell neked a könyv.
szept. 2. 07:52
 4/9 A kérdező kommentje:
Férfi, én vagyok a nő
szept. 2. 08:16
 5/9 A kérdező kommentje:
Akkor én azért gondoltam hogy ürügynek fogja hinni mert női aggyal gondolkodok🤓
szept. 2. 08:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Adj meg neki egy címet, pl a munkahelyedét, és írd meg neki, hogy postán küldje el oda a könyvedet, mert az a tiéd és szükséged van rá, viszont vele nem akarsz már találkozni, mert többet nincs miről beszélnetek. Ennyi. Ez csak egy példa volt a megoldásra.
szept. 2. 09:32
 7/9 anonim ***** válasza:
A kerdes az hogy hianyzik e o is vagy csak a konyved?
szept. 2. 12:07
 8/9 A kérdező kommentje:
Hát, persze ő is, de nem azért akarom a könyvet, hanem mert nem akarom mégegyszer megvenni. Vagy hagynom kéne a fenébe inkább..? Én nem akarok vele úgy találkozni, hogy én erőltetem, mert annak az égvilágon semmi értelme, ha ő akarná folytatni akkor jelentkezne. De lehet hogy hülyeség volt emiatt megkeresni..
szept. 2. 12:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Nyugodtan kérd vissza.
szept. 8. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!