Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítanál ha ilyeneket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanál ha ilyeneket mondana a párod?

Figyelt kérdés

Együtt éltek, többször beszéltetek a kapcsolatotokról.

Az egyik ilyen alkalommal ilyeneket mondana:

Ő otthon a szüleihez feltöltődni jár haza, ott boldog

Ő szerinte jobban szeret engem mint én őt

Egy pár rossz jelzőt mondott rám ami után nem válaszolt a kérdésemre hogy miért van velem ha ilyennek lát?

Sok mondatát nem éreztem igaznak felém, de rosszul estek..mert a tetteim nem azt mutatják amit ő a fejemhez vágott

szept. 1. 00:00
 1/4 anonim ***** válasza:
89%

Ő otthon a szüleihez feltöltődni jár haza, ott boldog

miert nem mesz vele?

szept. 1. 00:54
 2/4 anonim ***** válasza:
64%
Dehogyis, miért kéne szakítani ilyesmi miatt?
szept. 1. 02:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Épp csak azt nem írtad le, hogy mit mondott rólad.

De ha szerinted szakító ok, akkor egyértelműen szakítani kell. Miért lennél együtt valakivel, akiről tudod, hogy ennyire rosszakat gondol rólad és ráadásul nincs is igaza? Innentől nem éreznéd megalázónak, hogy még te kaparj utána?

Téged ezek után mi tart mellette? Gyerekkel nem tudsz hová menni? Félsz tőle?

szept. 1. 12:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Te miért vagy vele, ha olyannak lát? Nem kell kivárni, hogy a másik szakítson. Szánalmas, gyáva dolog erre várni, mikor te akarsz szakítani.
szept. 1. 13:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!