Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek várjak még ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek várjak még ezt a pár napot?

Figyelt kérdés

Már pár napja azon gondolkodom mi legyen a kapcsolatunkkal. Viszont szombaton délután barátnőm szüleihez mennénk vasárnap meg évfordulónk lesz.

Nem tudom mit tegyek , még nem döntöttem rólunk .

aug. 22. 19:24
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Utolsó hosszú kapcsolat ez. Igyekeztem változni az ő kéréseinek megfelelően, de komolyan gondolkozni csak olyan 1 hete
aug. 23. 09:14
 12/12 anonim ***** válasza:
82%

Dehogy igyekeztél. Szerencsétlen nő kidolgozza a belét is (persze neked ez sem jó), cserébe csak a fikázást kapja.

Nem is értem, mi tartja melletted.Bár valószínűleg neki nem mondasz semmit, csak itt hordod le. Ha ennyire xar neked, szakíts. Ja, hogy akkot nem lenne ingyen csicskád?...

aug. 23. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!