Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek várjak még ezt a pár napot?
Már pár napja azon gondolkodom mi legyen a kapcsolatunkkal. Viszont szombaton délután barátnőm szüleihez mennénk vasárnap meg évfordulónk lesz.
Nem tudom mit tegyek , még nem döntöttem rólunk .
Ha nem tudod, hogy akarsz-e szakítani, akkor nincs miről beszélni.
Ebből lesznek az olyan nagy beszélgetések, amik nem vezetnek sehová, mert nem tudod kimondani, hogy mit akarsz.
Te mit akarsz?
Pár nap gondolkodás után talán nem is kellene dönteni.
Irigylem a kibiceket, akik felelősség nélkül buzdítanak szakításra, hát hiszen nem nekik fog fájni, nekik valójában tökmindegy.
Várd meg a hétvégét, és az évfordulótokon, vagy azután beszélgetessetek arról, milyen aggályaid merültek fel és miért. Ha találtok megoldást, akkor jó, ha nem, akkor utána még mindig mondhatod, hogy te ezt ezért vagy azért nem akarod. De pár nap gondolkodás után beközölni egy szakítást szerintem nettó seg.fejség.
Ez a bótosgyerek, aki kb 5 éve gondolkodik a szakításon. Amúgy igazad lenne.
Szerencsétlen nő két helyen is dolgozik, míg te ellébecolgatsz apuci cégében, otthon meg lófaxt sem csinálsz.
Hagyd ott, hadd találjon egy normális embert, aki meg is becsüli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!