Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek várjak még ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek várjak még ezt a pár napot?

Figyelt kérdés

Már pár napja azon gondolkodom mi legyen a kapcsolatunkkal. Viszont szombaton délután barátnőm szüleihez mennénk vasárnap meg évfordulónk lesz.

Nem tudom mit tegyek , még nem döntöttem rólunk .

aug. 22. 19:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
Persze, várj még egy kicsit. Aztán jövő héten is találsz okot, meg utána is, és azon veszed észre magad, hogy 72 éves vagy, és még mindig nem szakítottál.
aug. 22. 19:29
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tudod, hogy akarsz-e szakítani, akkor nincs miről beszélni.

Ebből lesznek az olyan nagy beszélgetések, amik nem vezetnek sehová, mert nem tudod kimondani, hogy mit akarsz.

Te mit akarsz?

aug. 22. 19:33
 3/12 anonim ***** válasza:
83%
A legmegfelelőbb időpont a szakításhoz. Komolyan mondom.
aug. 22. 19:41
 4/12 anonim ***** válasza:
79%
Hát nem tudjuk, pontosan miken gondolkodsz. Ha egyértelmű, hogy már nem akarsz a pároddal lenni, akkor ne évfordulózz.
aug. 22. 19:44
 5/12 anonim ***** válasza:
59%

Pár nap gondolkodás után talán nem is kellene dönteni.

Irigylem a kibiceket, akik felelősség nélkül buzdítanak szakításra, hát hiszen nem nekik fog fájni, nekik valójában tökmindegy.

Várd meg a hétvégét, és az évfordulótokon, vagy azután beszélgetessetek arról, milyen aggályaid merültek fel és miért. Ha találtok megoldást, akkor jó, ha nem, akkor utána még mindig mondhatod, hogy te ezt ezért vagy azért nem akarod. De pár nap gondolkodás után beközölni egy szakítást szerintem nettó seg.fejség.

aug. 22. 19:56
 6/12 anonim ***** válasza:

Ez a bótosgyerek, aki kb 5 éve gondolkodik a szakításon. Amúgy igazad lenne.

aug. 22. 20:13
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, miért kell ünnepelni az évvfordulót ha igazából vége a részedről. Kb a semmit készültök megünnepelni csak gondolom a lány még nem tudja. Én nem lennék erre képes, sem arra hogy a szüleinek hazudjak és fenntartsam a látszatot. Én inkább most tenném, ha mindenképpen ezt az utat választod. És akkor nem kell megjátszani magad plusz nem húzod egyikőtök idejét sem.
aug. 22. 20:25
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is menj elé a dolgoknak,közöld vele a döntést.
aug. 22. 21:42
 9/12 anonim ***** válasza:
76%

Szerencsétlen nő két helyen is dolgozik, míg te ellébecolgatsz apuci cégében, otthon meg lófaxt sem csinálsz.

Hagyd ott, hadd találjon egy normális embert, aki meg is becsüli.

aug. 22. 22:15
 10/12 anonim ***** válasza:
Miért gondolkozol a szakításon? Mi a baj? Mióta vagytok együtt?
aug. 23. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!