Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit rakjak ki, hogy rájöjjön mit veszített? Rakjak-e ki egyáltalán bármit?
Mikor megszakadt minden, akkor mindenhol letiltott.
Fontos megjegyeznem ez nem egy hétköznapi kapcsolat sem hétköznapi szakítás volt.
Viszont észrevettem, hogy Instagramon feloldott, sőt, a legjobb haverja is elszólta magát, hogy figyel(tet) engem.
Nem akarom őt visszaszerezni, de nagyon megalázóan dobott el, kicsit vissza szeretnék szúrni ha ez az egyetlen eszközöm.
Ilyenkor mit érdemes kirakni? Amúgy viszonylag aktív vagyok Instagramon, tehát nem lenne feltűnő. Sejtelmes sztorikat, esetleg idézetet, vagy nagyon jól sikerült szelfit? Vagy mit?
VAGY! Inkább ne rakjak ki semmit, és jobban elgondolkodtatja a saját képzelete, hogy mi lehet velem?
Ti mit gondoltok erről melyik a hatásosabb?
Nem akarok játszmázni, nem akarok nagyon belebonyolódni, csak egy icipicit ennyit megérdemel a helyzetem. Mert meglepődtem, hogy most ennyire figyel.
Amúgy egy 33 éves férfiról van szó.
Köszönöm!
Ez csak a te egódról szól, semmi másról.
Ha kell az egódnak, mert nélküle semmi önértékelésed nincs, akkor gondolkodj el rajta, de ha van némi önbecslésed és visszább tudod fogni az egód, nem látom értelmét.
Ne csinálj semmit, éld az életed és felejtsd el örökre! Ha vele foglalkozol, még ha negatív értelemben is, az visszacsapódik a te életedre is, addig nem tudsz tovább lépni.
Majd az élet megfizet neki, hidd el. Ez nem a te dolgod.
Én nőként azon irigykednék meg bosszankodnák, ha látnám hogy jól érzed magad. Jó helyen lennél csinos ruhában, széles mosollyal.
Vagy ha esetleg most van valamilyen nő, akkor feltehetel képet a kezetekről, vagy ahogy megfogja a karod vagy a combod a kocsiban, vagy bárhol.
35/N
Aki itt ajánlja, hogy mit tegyél ki, ők is csak egójukat akarják fényezni ezzel és megmutatni, mennyire közönségesek.
Ha ebbe a slendrián körbe szeretnél helyet kapni, akkor csak forrongj a kérdéseden, de tudod egy bizonyos szint felett nem süllyedünk egy bizonyos szint alá...
márpedig ez egy bizonyos szint alatt van!
Kerdes mi az ami öt pukkasztja.
Kitehetnél bandával fuvezős képet is, vagy jó verdákat is jopasikkal hogy az egyik épp felemel, vagy motoros képet hogy visz az egyik übermacho pasi te meg mögötte sortban, vagy jegygyürűt mintha eljegyeztek volna, vagy Azariah ahogy ölbe vesz, vagy hogy egy cabrio tetején napozol, vagy hogy 3 pasi térdel előtted széttárt ill szivre tett karokkal, vagy vmi pasival aki tele van rúzscsóknyomokkal tőled es rajtad ugyanolyan szinű rúzs,
Én pl csináltam olyan képet is már mikor leszedtek egy szobrot a talapzatrol hogy felmásztam a talapzatra magasra es pózoltam mint egy szobor, vagy beálltam kirakatba kirakati bábunak stb
Vagy simán csak egy hajót kitenni(ez a hajó már elment), vagy egy rózsát ami fekszik mint egy síron, vagy oroszlánt vagy akármilyen jelképes baromságot hagy gondolkodjon meg találgasson napokon át is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!