Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi baja az exemnek? Néha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi baja az exemnek? Néha rohadt mód nem értem a női mentalitást.

Figyelt kérdés

Szakítottunk elég frissen exem-mel.

Mellette soha nem raktam ki sehova, se státuszba, se szociál médiában ilyen táncos Tik-Tok-os csajokat, akik a trendeket nyomatják, mert voltam tisztelettel felé.

Na, amióta szakítottunk ugye, hogy facér vagyok, igényeseket osztok meg, amiket találok, vagy aranyosat (Mint a Pokédance trend), vagy aminek jó a zenéje és a koreója.

Na, státuszba ki másoltam egy olyannak a linkjét, amelyen japán modern zenére nyomja a tök jó koreót a hölgy és azért csinos alakja van a szilikon mell ellenére.

Na, exem ahogy meglátta, (beszélő viszonyban maradtunk, mert nem akartam haragban lenni Vele)Nekem állt, hogy hát nagyon egyértelműen jeleztem valóban, hogy nem akarok járni Vele a nagy csöcsű nőm miatt, meg hogy más nők picsáját nézegetem (Soha nem nézegettem mellette, leálltam ezzel komolyan, mivel párkapcsolaton kívül vagyok, így miért ne nézhetnék ilyeneket főleg ha Velem szembe jön eleve szociál médián és mellette valóban leálltam ezzel, mert Ő érdekelt egyedül) és Nekem állt még, hogy nem felel meg a kritériumaimnak testileg sem.

Mondom ácsi, sose volt baj a testeddel, jelét se mutattam, mindig is mondtam, hogy nincs baj Veled, soha egy rossz szavam nem volt.

Erre el kezdi hagyjam, nézegessem a csöcsös nőt.

Ez most ilyen női logika vagy mi a f*szom?

Én őszintén mondtam régen is, hogy tetszik fizikailag is, nem undorodtam Tőle vagy bármi, most is le írtam őszintén, hogy az agyával van a baj, a viselkedésével, hogy bánt és nem az alakjával.

Erre le off-olta Magát, ahogy írta, hogy hagyjam.

Ha szakítottunk, mert szakítottunk akkor most Neki miért fáj az, hogy ilyet osztottam meg és miért az alakján van fenn akadva, mikor annó is őszintén el mondtam, hogy imádom az alakját, nincsen baj Vele?

Eleve nincs közünk egymáshoz, vagy Én basztam el azt még várni kellett volna szakítás után ilyenekkel?

Vagy most mi?

2024. aug. 17. 03:20
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Na, le lett tiltva, mert mint mondtam addig tart ez, hogy segítek, ameddig nem megy át kihasználásba.
2024. aug. 18. 16:18
 32/34 anonim ***** válasza:
De hát látod, hogy nem működik és csak fájdalmat okozol neki minden beszélgetés alkalmàval. Szerintem valahol te élvezed, hogy ilyen módon függ tőled. Értem, hogy nem kell eldobni egymást és ez működhetne is amit leírtál, ha a csaj is így gondolná. De ő nem így gondolja. Ő reménykedik. Ő veled akar lenni. Ha én szerelmes lennék valakibe, az kirakna engem, de még utána jönn haverkodni, fognám és tiltanám a francba. Nagyon nem egészséges amit csinálsz. Nem véletlenül szakítják meg a legtöbben a kapcsolatot az a exszel - nehezíti a tovább lépést. Hiába fújod azt amit leírtál 100x itt már, hogy te mit akarsz. Senkit sem érdekel, hogy te mit akarsz, tulajdonképpen a csajt sem. Neki csak fáj, mert elhagytad. Hidd el, hogy azzal fogod neki a legjobbat neki, ha nem jótékonykodsz vele, hanem szépen békén hagyod. Ez nem eldobas, ez lezàrás. Mert amit csinálsz jelenleg amit csinálsz azzal se te, se ő nem fogjátok tudni lezárni.
2024. aug. 18. 16:53
 33/34 A kérdező kommentje:

Ha élvezném, nem írtam volna ki a kérdést, hogy mi baja és mint írtam le van tiltva akárhogy csavarod, pont azért mert már kihasználva lett volna a helyzet, hogy segítek a bajban és nem arra használja.

Konkrétan már telefonról mindenhonnan le tiltottam, öcsémen keresztül csesztet most, hogy de beszéljük meg.

2024. aug. 18. 17:34
 34/34 anonim ***** válasza:
Jól van, nem kell neki segíteni. Majd megnyugszik a lelkivilága. Azért "csesztet az öcséden keresztül", mert eddig folyamatosan azt jelezted felé, hogy lehet még valami. Te hiába csak legártatlanabb, szent és jóságos szándékkal akartál neki segíteni, ezt nagyon féleértelmezte. Ezt dumálom neked folyamatosan, hogy ő teljesen mást vesz le ebből, mint amit te elvileg akarsz. Ott baxtad el, hogy a szakítás után elkezdtél dumálni vele meg reagáltál rà. Alapból sem kellett volna reagálni a számonkérésére (gondolok itt a kérdésed eredeti problémájára), de te mégis úgy magyaràzkodtál neki, mintha még együtt lennétek. Ez a baj. Az öcséd pattintsa le, ha zaklatja, akkor tiltsa ő is és majd meg fog nyugodni. Nagyon rosszul kezeled ezt a helyzetet. Tanulópénznek jó volt neked, hogy a közel jövőben hogyan ne bànj azzal akivel szakítasz.
2024. aug. 18. 18:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!