Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a párom időt kért mert nem tudja mit érez?
2 hete nem tudtam eldönteni mit szeretnék, sok volt hogy ennyit dolgozik, sok volt hogy nem tudott úgy ott lenni.
Szakítottam sajnos nem gondoltam át. Rá egy bő fél napra már mondtam neki hogy vele szeretnek maradni.
De o már nem tudta így hogy mit szeretne mit erez. Utána egy hétig ott voltam mellette, lelkileg mindenhogy, aztán 3 napja lelépett hogy idő kell neki mert nem azt érzi amit kéne. Mit csináljak? Hatalmas szerelem volt köztünk mindent is megoldottunk és kikeszit ez a helyzet..
Nyilván voltak dolgok amik rasegitettek nekem a szakításban akkor, de már ezek sem érdekelnek csak tudnám hogy itt van nekem..
Meddig érdemes várjak? Meddig ne keressem? Közös lakást berlunk már egy éve és nyilván nem tudom sokáig egyedül se fizetni, rajta kívül nincs senkim ebben a városban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!