Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek ha a párom időt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a párom időt kért mert nem tudja mit érez?

Figyelt kérdés

2 hete nem tudtam eldönteni mit szeretnék, sok volt hogy ennyit dolgozik, sok volt hogy nem tudott úgy ott lenni.

Szakítottam sajnos nem gondoltam át. Rá egy bő fél napra már mondtam neki hogy vele szeretnek maradni.

De o már nem tudta így hogy mit szeretne mit erez. Utána egy hétig ott voltam mellette, lelkileg mindenhogy, aztán 3 napja lelépett hogy idő kell neki mert nem azt érzi amit kéne. Mit csináljak? Hatalmas szerelem volt köztünk mindent is megoldottunk és kikeszit ez a helyzet..

aug. 15. 11:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
60%
Hát ezt már eltoltad.
aug. 15. 11:41
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
Te szakítottál vele, te rengetted meg a hitét. Annyit tudsz tenni, hogy tepersz és vársz amíg nem mond valamit.
aug. 15. 11:44
 3/14 A kérdező kommentje:

Meg a kapcsolatunk elején o is szakított egy nap után meggondolta magát, engem is úgy érintett ahogy

Tudom hogy nem gondoltam át, tepertem neki egész heten, o is elmondta hogy látja hogy 180 fokos fordulatot vett az egész és hogy hálás érte hogy ennyi mindent teszek még akkor is hogy o nem tudja mit szeretne

aug. 15. 11:50
 4/14 anonim ***** válasza:
40%

"2 hete nem tudtam eldönteni mit szeretnék, sok volt hogy ennyit dolgozik, sok volt hogy nem tudott úgy ott lenni."

Hát van ilyen az életben, hogy az embernek dolga van. Nem tudtad? Két hét miatt már kiborulsz? Hiszti, nekem a párom külföldre ment dolgozni, de túléltem.

"Szakítottam sajnos nem gondoltam át. Rá egy bő fél napra már mondtam neki hogy vele szeretnek maradni."

Velem nem szórakoznál így, gyerekes viselkedés ez, hogy először kirúgsz, aztán meg fél napra rá már könyörgöd vissza magad!

"De o már nem tudta így hogy mit szeretne mit erez." Nem is csodálom! Mire számítottál!

"Utána egy hétig ott voltam mellette, lelkileg mindenhogy, aztán 3 napja lelépett hogy idő kell neki mert nem azt érzi amit kéne." Csalódott benned, ez már nem lesz ugyanolyan, mint amilyen volt.

"Mit csináljak?" Edd meg, amit főztél!

"Hatalmas szerelem volt köztünk." Azt hiszem mégsem, csak úgy érzed/gondolod. Ha az lett volna, nem dobtad volna ki átgondolatlanul.

aug. 15. 11:51
 5/14 A kérdező kommentje:

Azóta hogy elment és időt kért nem írogattam neki és fel se hívtam

De mielőtt elment egész héten úgy viselkedett velem mintha mi sem lett volna.. de közben meg nem tudja mit erez

aug. 15. 11:52
 6/14 A kérdező kommentje:
Igen eltoltam, de o is eltolta már így.. nem azért jöttem ide hogy bántsatok hanem hogy tanácsot adjatok. Köszönöm.
aug. 15. 11:55
 7/14 anonim ***** válasza:
61%
Nem bánt senki, csak fáj az igazság, amit mi kívülállóként mondunk. Szerencséd van, mert én nem időt kérnék tőled, hanem azt, hagyj békén. Újramelegítve a töltött káposzta jó, lehet kibékültök, de ez csak időhúzás, ennek a kapcsolatnak már lőttek, ezt borítékolni merem!
aug. 15. 12:03
 8/14 anonim ***** válasza:
38%

Le kell ülni és részletesen megbeszélni a problémákat. ha mindkét félben meg van a hajlandóság, akkor működhet tovább a kapcsolat. Anno mi is ezt csináltuk a párommal, kértünk szakértő segítséget, amikor sorolta a problémákat amin változtatnom kellene akkor jöttem rá, hogy egy álomvilágban éltem idáig és nem egymást keressük. Ha valamin nem akarsz változtatni ami a másik felet zavarja akkor ne raboljátok tovább egymás idejét és ennyi. Az is fontos dolog, hogy a változtatás önszántából történjen és nem azért mert kibalhézod!!!

Sok sikert!!!

aug. 15. 12:18
 9/14 anonim ***** válasza:
40%
Ennek annyi, se neked, se neki, se neked nem jó. Elmúlt a szerelem és csak a ragaszkodás maradt tele bizonytalansággal. Hiába jöttök újra össze megint vége lesz.
aug. 15. 12:21
 10/14 anonim ***** válasza:
58%

Nem lehet, hogy ezt az egész szakítást ő provokálta a viselkedésével?

Attól, hogy valaki sokat dolgozik, normális esetben nem kellene elhanyagolva érezned magad.

Szerintem gondold át kettőtöket ennek mentén is.

Mindenesetre a legjobb, amit tehetsz most, ha nem keresed.

aug. 15. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!