Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Benne lenne az exem meg szexben?
Figyelt kérdés
1,5 honapja szakitottunk, emberileg mar nem passzolt. Meg felmerult reszerol, hogy maradjon koztunk valami laza, de aztan nem beszeltunk rola... A vegen konretan mar beszelni se tudtunk mert nem nagyon volt ra nyitott, de tudni kell rola hogy extrem konfliktus kerulo, ezert is ert tobbek kozt veget a dolog... Toroltem a szamat, es aztan en se lattam WhatsAppen a kepet (gondoltam torolt o is)... Most ujra latom, szerintem tiltott es feloldott... A lenyeg az hogy meg decemberig vagyok a varosban (mar nincs kedvem itt ismerkedni) es szexualisan meg nagyon is kivanom, kozben tudom hogy tobb mar nem lesz, es nem is banom... Szerintetek felhivhatnam egy kerdes erejere? 25Laug. 13. 09:44
2/9 A kérdező kommentje:
Nem az volt a kerdes :P
aug. 13. 11:14
3/9 anonim válasza:
2. A csillagok állása alapján benne lenne az exed a szexben.
Így jó?
4/9 anonim válasza:
Hagyd az egészet a múltnak...
Vannak nagyon jó szexjátékok manapság. Minek akarnál az exeddel dugni?
Off, a múlt.
Nagyon jó realisztikus péniszek kapjatóak már a piacon. Nézz csak körbe és bátran próbáld ki őket.
Ha többre vágsz, akkor pedig ismerledj.
Az pedig rajtad áll, hogy mibe mész bele. Szexkapcsolattól akár a párkapcsolatig.
Egyén függő.
Csak problémás lenne exxel egy ilyen dolog. Az egyéni érzelmektől a sértettségig minden opció lehetséges.
5/9 A kérdező kommentje:
Nehez olyat talalni akivel jo a szex... Valamint nemsokara koltozok, emiatt nem nagyon akarok ismerkedni
aug. 13. 11:24
6/9 anonim válasza:
5. Ha költözöl, akkor ismerkedj onnan, ahová költözöl.
7/9 A kérdező kommentje:
Igen, de addig meg van egy kis ido...
aug. 13. 11:55
8/9 anonim válasza:
Ha Budapesten vagy, írj!
Egyébként nem jó az exel újra kezdeni.
Budapesti férfi
9/9 anonim válasza:
Ne fuss a vonat után.ez már nem veszfrl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!