Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem, hogy szakítottam vele ?
Van egy párom, vagyis volt mától. Az a helyzet, hogy 30 évesnél idősebbek vagyunk. Ő még az anyjával él. Ezt még elfogadtam valamennyire, mert volt egy jövőkép, hogy ideköltözik hozzám. Földrajzilag mind a ketten máshol vagyunk. Már többször volt köztünk vita, hogy ennyi idősen miért az anyjával él, holott 2 lakásuk is ki van adva albérletbe. Engem a kislányom is ideköt, így ezt tudta, hogy költözni nem tudok, mert egy hét itt , egy hét az apával van. Nekünk ez így a jó, sulit is nemsokára kezdeni fogja. Az tette be a kaput, hogy 2 hétre elment nyaralni az anyjával. Én ezt nem tartom normálisnak és valahol nagyon rosszul esett nekem. Le is van tiltva mindenhol nálam mától. Múltkor beszéltünk massangeren hívásban és nagy flegmán közölte velem, hogy két hetet csak kibírok nélküle..
Olyan fajta ember vagyok, aki nem robban azonnal és erre is csak azt mondtam, hogy akkor itt tegyük le a telefont.
Az a helyzet, hogy az utóbbi hetekben már beszélni sem szivesen beszéltem vele.. nekem ő tényleg hiányzott, de amikor azt hallom, hogy jókedvűen beleszól a telefonba, éli az anyjával a világát nekem nem volt kedvem jópofát vágni már ehhez. Sajnálom, hogy ilyen vagyok talán "irigy", de ahol nem mondhatom el azt, mi az, ami zavar, mert akkor elmondd mindenféle szerencsétlennek, ott már nincs miről beszélni.
Az is rosszul esett, hogy hogy pl tegnap leírtam neki 6x, hogy nem voltam jól és errefel visszakérdez, miért is nem vagyok jól ?
Komolyan ilyen selejtek maradtak már csak a magamfajta nőnek vagy csak én vagyok ennyire szerencsétlen? Nyilván fáj a szakítás, mert baromi magányos vagyok ill. voltam nélküle, de most jött el az a pont, hogy nem engedem, hogy így bánjon velem... Mi az, hogy két hetet csak kibírok? Hát akkor innentől legyen az anyukával. 1x vitt el hozzájuk... ami ott volt: vedd fel a sapit, hideg van.. tudod 2 puszival válunk el.. és még az ablakból is nézte, hogy megyünk kocsival... na nem... anyuka aranytökű kisfia maradhat anyuval.. csak a liberó legyen ám kicserélve éjjelre :)
Megértettem. Egyébként a környezetem kifejezetten jó nőnek tart, igényes vagyok magamra, diplomás. Számomra egy határon túlment ez a 2 hetes anyuval való nyaralgatás. Nyilván voltak más gondok is: abban sem egyeztünk, ha az anyja lerobbanna, akkor én pl nem ápolnám, mert dolgoznom kell. Ebből volt egy oltári nagy vitánk is. Az anyja 70 hez közeli. Apum is és ő meg is mondta, hogy nem várná el, mert megvan az életem. Nyilván segítenék neki.
Egyébként a fentebb említett "úriember" természete végtelenül nehéz, nem bírná ezt senki sem hosszabb távon. Eleve távkapcsolatban éltünk, a hete úgy nézett ki, hogy heti 3x találkoztunk , a hétvégék persze anyunál, vasárnap haverokkal urbex ( ilyen elhagyatott helyeken jártak ). Ezekre is nagyon haragudtam, mert fel sem lehetett hívni olyankor, illetve poént űzött ebből is, hogy ez milyen jó. Szerintem meg nem jó, de mindegy. Nagyon sajnálom, hogy ebben a rohadt országban egyébként magányra van ítélve egy nő, csak azért, mert van egy gyereke.
"Nagyon sajnálom, hogy ebben a rohadt országban egyébként magányra van ítélve egy nő, csak azért, mert van egy gyereke."
Egy idióta és néhány savanyú helyi hozzászóló miatt azért korai ilyen következtetésre jutni, mégha pillanatnyilag nagy is a csalódottság.
Nyugodtan húzd le a listádról a 30-as mamahoteles pánpéterszindrómás fiúcskákat, és legközelebb jobban válogasd meg, hogy kit engedsz a közeledbe.
Én addig megtartottam volna amig nincs más.
Ha másra nem de magány ellen vagy ilyesmi. De semmi mást nem látnék benne.
Mondjuk én elso pillanattol se láttam volna benne mast csak azt hogy amig nincs ló jovanaz.
Ez nem rólad szól hogy ő ennyibe nézett.
Hanem csak róla hogy tikkes. Rengeteg pasinak 40 évesen is az anyja a szinte felesége is csak épp nem d.gja. rémisztő hogy mennyi ilyen van..és ezek az anyák komolyan annak örülnek ha a fiuknak egész életében nem lesz se párja se családja..ezeket az anyákat boldoggá teszi ha a gyereke életképtelen marad örökre..
Ez nem az A vagy B vagy C nőről szól hogy őket nem venné semmibe. Mivel tokmindegy melyik nő. Ezeknek csak az anyja létezik.
Még meg se értik hogy miért akarják mások elszakítani az anyjátol. Itt volt a gyk n egy ilyen mamahoteles "ferfi" is aki mégcsak nem is érti mi azzal a baj hogy az anyjára van tapadva. Olyan szinten sérültek hogy nem látnak már. Soha nem is fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!