Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ne akarjam vissza az exem?
Figyelt kérdés
1,5 honapja szakitottunk es 2 honap mulva elkoltozom, a munkam miatt... Jelenleg sok stressz van az életemben, brutal modon szorongok... Annyira szivesen felhivnam es nala aludnek, ugyis hogy tudom hogy mar semmi nem lesz koztunk... Az is lehet hogy visszautasitana mert o fejezte be a kapcsolatot... Attol felek mar sosem leszek szerelmes... 24Laug. 10. 16:29
1/2 anonim válasza:
Mégcsak 1,5 hónap telt el. Legalább 6 hónap kell, hogy kiheverd. Adj magadnak időt! Leszel még szerelmes biztosan.
2/2 anonim válasza:
Én 2 hónap után már össze jöttem az új párommal. Nem érdekelt az ex. Nem sírtam utána. Ő dobott engem. Majd mikor végre lett valami. Újra akart engem. Ott hagytam magában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!