Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nők, ha azzal a indokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ha azzal a indokkal szakítotok, hogy most nagyon zűrös az életetek, meg nem fér bele egy kapcsolat meg amúgy is túl hamar vágtatok bele. Akkor egyébként álatalában mi a valódi indok?

Figyelt kérdés
aug. 4. 12:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mégse tetszik a férfi.
aug. 4. 12:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A valódi ok esélyesen az, amit elmondtak, ha pedig mégis más, akkor lényegtelen, hogy mi az. Nemet mondtak és csak ez számít.
aug. 4. 13:00
 3/5 A kérdező kommentje:
#2 Annyira azért nem lényegtelen. Gondolom nem ördögtől való dolog, hogy szeretnék boldog lenni. Ahhoz pedig sokat hozzájárulna, ha tudnám, miért nem vagyok senkinek elég jó.
aug. 4. 13:13
 4/5 anonim ***** válasza:
83%

Nincs feltétlenül baj veled, egyszerűen talán csak nem illetek össze. Én például szakítottam meg ismerkedést kettő randi után azért, mert egyszerűen semmi közös hobbink nem volt, pedig amúgy semmi probléma nem volt a sráccal.

aug. 4. 13:16
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Az én exemnek valóban nem fértem bele az életébe az új munkája miatt, megvárta amíg ezt én mondom ki, hogy tudjon hisztizni és az egész szakítást rám tudja fogni
aug. 4. 14:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!