Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Milyen érzés az, amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés az, amikor valaki kiszeret a másik félből és nem vágyik rá, hogy az élete része maradjon?

Figyelt kérdés
Sose éreztem még így. Mindig én vagyok az akivel szakítanak.

júl. 30. 13:57
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom megérteni, hogy juthat el egy ember erre a szintre, aki korábban nagyon szerette a másikat és el sem tudta volna képzelni, hogy nélküle legyen. Hogy változhat meg egy emberben az érzés ennyire a másik iránt. Én amikor valakit igazán megszeretek tehet ellenem bármit, mondhat bármit, nem tudok kiábrándulni belőle. Aztán amikor elhagynak szépen lassan megtanulok élni nélküle, de ugyanúgy szeretem még akár évekig is, amíg nem jön egy új szerelem.
aug. 22. 08:53
 12/12 anonim ***** válasza:
Idővel átalakul. Én is szeretem még az első szerelmemet, sőt igazából bármelyiket, de már ez egy másik fajta szeretet, mint amikor megismertem, rajongtam érte és halálosan szerelmes voltam. Ami volt, nem tud nyomtalanul eltűnni, de át tud alakulni. Az emlékeinkben még él, de a mai valóságunkban ez már egy másik dolog.
aug. 22. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!