Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Valami megváltozott, elmúlt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami megváltozott, elmúlt minden, számítanunk kellene?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt 2 éve lakunk együtt. Az elején extrém cuki volt minden nap virágot hozott nekem, ültettünk együtt is levendulát. Minden nap sétáltunk, a szexuális életünk is rendben volt. Most pedig kB már az agyban sem tudom elengedni magam, nem szeretem ezt a fogom dugom stílust. Csókolózni is csak szex közben szoktunk. Semmi romantika semmi séta sem közös programok. Én haza jövök munkából ( ifjúsági gondozó vagyok ami lelkileg sem könnyű ennyi szegény árva között) haza jövök akkor már ő itthon van, és csak vagyunk egymás mellet. Egyszerűen úgy érzem mintha éltünk volna valami belőlünk.
2024. júl. 30. 08:51
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
A választ te is tudod, hát persze!
2024. júl. 30. 09:10
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Ez nagyon korai. Ebből jobb minél hamarabb kilépni.
2024. júl. 30. 09:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Mikor kezdodott ez az eltavolodas ? Lehet, hogy ezen meg lehet segiteni (ha mindketten akarjatok), ha nem tortent semmi “durva”, “csak” az eltavolodas. Nyilvan ketten kelletek, ha csak az egyikotok akarja beletenni a munkat, akkor viszont erdemesebb szakitani. Te hogy erzed kerdezo? Jo volt a kapcsolat es a hetkoznapok oroltek fel? Vagy sok a konfliktus, nezetelteres, vita?
2024. júl. 30. 12:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Minden kapcsolatban vannak ellaposodottabb időszakok, amikor kissé elkényelmesedik egyik vagy másik fél, vagy megváltoznak a prioritások az életében, stb.

Itt igazából a fő kérdés: ő mit reagál, amikor ezeket elmondod neki?

2024. júl. 30. 12:45
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A 4-essel értek egyet.

Ha fontos neked, próbálj meg vele beszélgetni erről nyugodtan (semmiképp sem hisztizve) és hallgasd meg a veleményét. Ha ő ebben nem lát semmi negatívat akkor mondd el hogy sajnos sok kapcsolat megy abban tonkre hogy monotonná válik az egész, beleértve a szexualis együttlétet és ennek elkerulese erdekeben dolgozni kell közösen, hogy jól működjetek.

Készülj fel arra hogy nem lesz ötlete hogy min valtoztassatok úgyhogy érdemes lenne kitalalnod neked is pár ötletet amit felvetsz neki. Különben esélyes hogy ha csak oanaszkodsz és nem mondasz konkrétat, abból csak vita lesz. Hiszen lehet neki ez új infó tőled és nem tud hirtelen mit mondani.

Ha így sem nyitott akkor gondolkodj el hogy hosszútávon mennyire felel még neked ez az állapot.

2024. júl. 30. 13:51
 6/7 A kérdező kommentje:
4 5 igazatok van beszélnem kellene vele először, és utána dönteni. Köszönöm.
2024. júl. 30. 14:18
 7/7 anonim ***** válasza:
39%
Ja, hogy még nem is beszéltél vele a témáról, de már a szakítást fontolgatod? Hát neked is van hová fejlődni párkapcsolati kommunikáció terén. Alap dolognak kéne lennie.
2024. júl. 30. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!