Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kutyát választott helyettem?
Össze akartunk költözni közös életet terveztünk, erre jön az apja egy ki***szott kutyával és tönkretesz mindent? Utálom a kutyákat ezt ott közöltem is vele! Erre ő meg ezt mondta hogy akkor, ne várjam hogy hozzám költözzön és elment annak a dögnek vásárolni.
Majdnem 4 évet eldob egy kutya miatt?
Gondolom több gond is van abban a kapcsolatban, és ezt így fejezi ki, hogy inkább a kutyát választja. Elég bénán kommunikálhattok, ha ez így esett le neked.
Másik lehetőség, hogy úgy érzi, elnyomod őt, és ezt a kutyához való ragaszkodással mutatja ki, hogy ne irányíthasd élete minden részét.
Talán az a kutya meg tudja adni neki azt, amire te nem vagy képes.
Ne emiatt legyen kisebbségi komplexusod! 😅
4 év alatt soha nem került szóba, hogy te utálod a kutyákat? Jó kis bensőséges kapcsolat lehetett, nem biztos, hogy kár érte...
Tanulj ebből, hogy az állattartási szokások ugyan úgy sarkalatos kérdések, mint mondjuk a gyerekvállalás és legközelebb ne várj éveket amíg ezt tisztázod.
Bocs, de a stílusod alapján tényleg nem értem, miért a kutyát választja helyetted.
Menj el pszichiáterhez, mert szörnyen agresszív vagy. Minden mondatodból üvölt.
Ha neki is így beszéltél a kutyáról akkor nem tudom min kell csodálkozni. Sok olyan ok lehet ami miatt valaki nem szereti az állatokat, de hogy valaki így beszéljen egy ártatlan kutyáról, az minden állatbarátnál kiveri a biztosítékot. Valószínűleg nem ez volt az egyetlen megoldhatatlan gond nálatok, de így már könnyebb volt téged lapátra tenni.
Szerintem gondolkodj el rajta hogy miért te kerültél az ajtó elé, és nem a bundás nemezised.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!