Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Egy kutyát választott helyettem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kutyát választott helyettem?

Figyelt kérdés

Össze akartunk költözni közös életet terveztünk, erre jön az apja egy ki***szott kutyával és tönkretesz mindent? Utálom a kutyákat ezt ott közöltem is vele! Erre ő meg ezt mondta hogy akkor, ne várjam hogy hozzám költözzön és elment annak a dögnek vásárolni.

Majdnem 4 évet eldob egy kutya miatt?

júl. 8. 10:16
 1/10 gergelice16 ***** válasza:
100%

Gondolom több gond is van abban a kapcsolatban, és ezt így fejezi ki, hogy inkább a kutyát választja. Elég bénán kommunikálhattok, ha ez így esett le neked.

Másik lehetőség, hogy úgy érzi, elnyomod őt, és ezt a kutyához való ragaszkodással mutatja ki, hogy ne irányíthasd élete minden részét.

júl. 8. 10:23
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Te ugyanazt csinálod mint ő. Inkább a szakítást választod mint hogy elfogadd hogy ő kutyát akar.
júl. 8. 10:27
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
Érdekes, hogy csak most derült ki ez, de érthető a döntése, ezek szerint nem illetek össze, így nem megy bele valami nagyobb horderejűbe. Tényleg csak azt nem értem, hogy majdnem 4 év alatt, összeköltözést, közös életet tervezve hogy nem beszélgettetek ilyen meghatározó kérdésekről, mint pl. hogy legyen-e állat vagy ne, ha igen, milyen, bent vagy kint stb. Ki tudja, mi derült volna még ki, amiben nincs kompromisszum vagy csak jelentős, idővel elviselhetetlen szenvedés árán.
júl. 8. 10:27
 4/10 anonim ***** válasza:
54%
Én is a kutyát választottam volna. Imádom az állatokat. JOBBAN MINT AZ EMBEREKET!!!
júl. 8. 10:43
 5/10 anonim ***** válasza:
79%

Talán az a kutya meg tudja adni neki azt, amire te nem vagy képes.

Ne emiatt legyen kisebbségi komplexusod! 😅

júl. 8. 10:57
 6/10 anonim ***** válasza:
20%
Jobban nyal mint te🤷
júl. 8. 11:28
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

4 év alatt soha nem került szóba, hogy te utálod a kutyákat? Jó kis bensőséges kapcsolat lehetett, nem biztos, hogy kár érte...

Tanulj ebből, hogy az állattartási szokások ugyan úgy sarkalatos kérdések, mint mondjuk a gyerekvállalás és legközelebb ne várj éveket amíg ezt tisztázod.

júl. 8. 13:04
 8/10 anonim ***** válasza:
19%
Én biztos szakítanék a helyedben. Kutyával és kutyás nővel sem vagyok hajlandó együtt lenni.
júl. 8. 18:49
 9/10 anonim ***** válasza:
88%

Bocs, de a stílusod alapján tényleg nem értem, miért a kutyát választja helyetted.

Menj el pszichiáterhez, mert szörnyen agresszív vagy. Minden mondatodból üvölt.

júl. 8. 23:57
 10/10 anonim ***** válasza:
86%

Ha neki is így beszéltél a kutyáról akkor nem tudom min kell csodálkozni. Sok olyan ok lehet ami miatt valaki nem szereti az állatokat, de hogy valaki így beszéljen egy ártatlan kutyáról, az minden állatbarátnál kiveri a biztosítékot. Valószínűleg nem ez volt az egyetlen megoldhatatlan gond nálatok, de így már könnyebb volt téged lapátra tenni.

Szerintem gondolkodj el rajta hogy miért te kerültél az ajtó elé, és nem a bundás nemezised.

júl. 13. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!