Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jogos lenne a szakítás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos lenne a szakítás?

Figyelt kérdés
Egy éves a párkapcsolat, hetente egyszer délután, vagy hétvégén este találkozunk (10 percre lak autoval), Ő jön hozzám, mivel Ő 31 evesen is a szüleinél lak. Nekem kevés ez, jó párszor mondtam neki, többször majdnem szakítottunk ez miatt. Nem jöhet mert lecseszik a szülei, hogy mennyit csavarog, illetve mindig kap házi munkát. Nem is szeretne elköltözni még egy évig a szüleitől.

júl. 7. 19:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%

Jogos.

Hagyd ott a francba.

júl. 7. 19:48
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
Kapcsolatnak sem nevezném.
júl. 7. 20:11
 3/12 anonim ***** válasza:
50%

Ez tipikus szállítási indok.

Engem dobtak már ki kevesebb miatt is.

sajnos ha nem akar elköltözni az gáz én is alig várom hogy végre a saját lakásomban lakjak.

szerintem addig nem nagyon van értelme férfiként ismerkedni amíg otthon lakik az ember.

a nők szereti a függetlenséget amit meg is lehet érteni csak hát nehéz össze hozni.

júl. 7. 20:28
 4/12 anonim ***** válasza:
91%

Próbálj meg inkább felnött emberekkel párkapcsolatot kialakítani, ezt a fiúcskát meg hagyd a francba.

31 évesen lecseszik a szülei? Könyörgöm mit akarsz ettöl az éretlen kölyöktöl?

júl. 7. 20:45
 5/12 anonim ***** válasza:
48%

"illetve mindig kap házi munkát. "

Nagyon helyes. Nem szállodában él.

júl. 7. 21:39
 6/12 anonim ***** válasza:
77%
Egy szànalom az ember, életképtelen semmirevaló lúzer...
júl. 7. 23:32
 7/12 anonim ***** válasza:
56%

Mi az, hogy lak? LakIK.

De ja, ez kapcsolatnak sem nevezhető ennyi talalkozassal..

júl. 8. 00:00
 8/12 anonim ***** válasza:
79%

10 percre lakik és hetente 1szer megy hozzád. Aludt már nálad?

Már csak azért kérdem, mert felmerült bennem a gyanu, hogy nem is a szüleivel lakik, hanem van valakije.

júl. 8. 07:28
 9/12 anonim ***** válasza:
57%
Olyan emberrel biztos nem bohóckodnék, akire rászólnak a szülei, hogy mennyit csavarog, meg ki kell neki adni a házimunkát, mert nem tudja magától beosztani az idejét úgy, hogy akkor megcsinál gyorsan egy porszívózást, mielőtt elindulna hozzád. Akkor se, ha 20 évesen lakik otthon, ha 30 évesen, akkor meg pláne :D
júl. 8. 07:30
 10/12 anonim ***** válasza:
79%
Voltál már náluk? Biztos, hogy a szüleinél lakik? Simán lehet hogy családja van, vagy kapcsolata! Elég hihetetlen ez a sztori!
júl. 8. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!