Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Félek az exemtől pedig megvált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek az exemtől pedig megváltozott. Szerintetek jogos ?

Figyelt kérdés

Lassan 1 éve szakítottam az exemmel. Nem volt könnyű mert szörnyen rám volt gyógyulva, a szakítás után még 1 hónapon keresztül zaklatott , megjelent a házunknál , hivogatott, elhordott mindennek majd könyörgött hogy fogadjam vissza. Öngyilkossággal is többször fenyegetőzött, persze próbáltam megnyugtatni de nem ment. Nagyon fiatal voltam amikor pszichiátriára került a drogfüggőség miatt és ezek a dolgok amiket végig néztem vele és a leépülésével kapcsolatban nagyon traumatizáltak. Ekkor még együtt voltunk. Nemrég beszéltünk és nagyon kedves volt velem , tényleg érdekelte hogy vagyok , segíteni akart. De a szerekkel a mai napig nem állt le és még ha meg is változott nem akarok vele igazán semmilyen kapcsolatban lenni és ha eszembe jut hogy a semmiből rám írhat rettegek. Megmondtam neki hogy ne keressen és több alkalom után felfogta és egy ideje nem is tette de ma azt hiszem láttam és hiába nem is vagyok biztos benne hogy ő volt szorongok. Konkrétan attól is félek hogy rátalál erre a kiírásra és felismeri a történetet. Én is hibás vagyok mert miután egyre durvább lett a függősége megcsaltam de vele maradtam. Tudom hogy szakítanom kellett volna meg hogy undorító vagyok de kérlek aki csak ezt akarja közölni az tartsa magában mert ezt úgyis tudom. Segítségért jöttem.

Szerintetek jogos ?

Ti hogy mulasztanátok el ezt a szorongást ? ( Letiltás megvolt mindenhonnan csak emailen nem tudom )

20L

2021. szept. 2. 21:46
 1/10 anonim ***** válasza:
15%

Hasonlo exem van.

Ivas drogok hozzam be is akart törni rendor intezkedett megvert korhaz borton szal vannak sztorik. Es magyar mielott barki mast hinne..

Ma meg már siman bratyizunk valahol lelkitars is, ma is drogozik neha elcauazik az itallal, de igyis tudom tartani a határokat vele. Jo span jo fej csak epp nem járok vele, ennyi ossz vissz, es elvagyunk.

2021. szept. 2. 21:53
 2/10 anonim ***** válasza:
34%
Szoval az ilyenekkel mindent lehet mindenben jók, csak kizarolag járni tilos.
2021. szept. 2. 21:54
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ja az ongyilkossági fenyegetozesit erkelyek kilogásókat ki is felejtettem
2021. szept. 2. 21:58
 4/10 A kérdező kommentje:
Laza arc lehetsz. Én is gondoltam hogy barátok lehetnénk csak pont ez az hogy itt van bennem ez a stressz és nem igazán tudom hogy most ez jogos e vagy csak én vagyok bunkó vagy tulgondolom stb.
2021. szept. 2. 21:59
 5/10 A kérdező kommentje:
Meg ahogy mondod úgy érzem ő túl van rajtad , exemen viszont úgy éreztem hogy nincs teljesen rajtam de persze nem tudhatom igazán
2021. szept. 2. 22:01
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Jelentkezek en is hasonló szituba voltam.

Az elso evben meg en is nagyon szorongtam tőle ma már nem annyira csak ha eselye van hogy ot lattam.

Eppen abban az időszakomban vagyok (közel 3 eve lett vege), hogy most veszem eszre milyen defekteket okozott bennem az a kapcsolat.

2021. szept. 2. 22:01
 7/10 A kérdező kommentje:
Ezeket először én se vettem észre vagy nem akartam róla tudomást venni de azt hiszem az ilyen tényleg hagy sebeket
2021. szept. 2. 22:04
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Olvasd el ezt és vond le a tanulságot:

[link]

2021. szept. 2. 22:05
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

“De a szerekkel a mai napig nem állt le és még ha meg is változott n”

Tehát nem változott meg.

Nem is fog.

A pillanatnyi kedvességét felülírja a számodra is életveszélyes függősége.

Menekülj!

2021. szept. 2. 23:13
 10/10 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Igazából mi kérdés? Letiltottad mindenhol, megmondtad neki, hogy hagyjon békén, ennél feljebb már csak a távoltartási végzés van.

Egyszerű válasz: igen, jogos. De csak megerősítésért jöttél ide, ha ennyi a kérdés, ezek szerint nem bízol eléggé magadban.

2021. szept. 3. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!