Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakìtás után mennyi idő kell ahhoz,hogy elhidegűljünk egymástól?
Mind a ketten szeretjük még a másikat de valami mégse működött a kapcsolatunkban.Sokat vitatkoztunk apróságokon de a szexuális kapcsolatunk fantasztikus volt.6 évig voltunk egy pár.
37N
Attól függ tartjátok e a kapcsolatot. Én az exemmel már pár éve szakítottam, de még sokszor eszembe jut. Korábbi exek nem kellenének, néha 1-1 jó pillanat eszembe jut velük is, de túl sok rossz is.
F
4 vagyok 5 reagálok
Bárcsak így lenne ahogy leírtad, de tapasztalatom egészen más mutat. Lehet valakivel isteni a szex ha a mindennapokban nem tudtok vagy nem akartok együttműködni. Nekem több olyan partnerem is volt akivel jobban élveztem a szexet mint a mostani partneremmel, de összességében mégis vele vagyok, mert a szexen kívül mindenben jobb náluk.
Ha egy nő jó szexre vágyik és ezt nem kapja meg a mostani partnerétől vagy nincs éppen partnere akkor felhív egy fizetős szolgáltatást? nem hiszem, inkább visszanyúl ahhoz a férfihez akiben bízik és tudja, hogy működik a kémia.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!