Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Most vagyok túl egy hosszabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most vagyok túl egy hosszabb kapcsolaton. Kicsit elvagyok keseredve, hogy mi van, ha nem találok senkit, akivel illünk egymáshoz. Hogy találkoztatok a párotokkal? 22L

Figyelt kérdés
Tudnátok olyan történeteket mesélni, hogy ti egy hosszabb kapcsolatból való kilépés után hogyan találkoztatok a párotokkal?

2024. jún. 27. 06:54
 1/10 Noren1989 ***** válasza:
71%

Gondolom az első.

Nos, nekem a legutóbbi utàn évekbe került a regeneràció, bàr én 30körül voltam akkor és férfi.

Ezt a gondolatot sürgősen ereszd el, különben nem leszel nyitott az ismerkedésre. Sejtek némi tudatalatti hasonlítgatàst is, azt is feledd el. Minden ismerkedés tiszta lappal indul.

Engem ebben a helyzetben exem egoboostingra hasznàlt (pontosan ugyanez a szöveg, amit leírtàl), neked javaslom, h ne tedd.

Sok sikert, jó szurkolàst.

2024. jún. 27. 07:34
 2/10 A kérdező kommentje:

Nem állt szándékomban senkit sem kihasználni. Amíg nem vagyok túl az előző kapcsolatomon, addig nem tudnék mással ismerkedni.

Csupán csak szerettem volna másoktól is hallani, hogy egy ilyen szakítás után is van remény.

Sajnálom, hogy téged kihasználtak, de nem mindenki olyan, mint az exed.

2024. jún. 27. 09:43
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Térjünk vissza rá 8 év múlva.

22 vagy időd és lehetőséged mint a tenger.

2024. jún. 27. 11:23
 4/10 anonim ***** válasza:
33%
Csak hogy legyen valami negatív is. Egy álom mikor véget ért TÖBB ÉV szenvedés után azt gondolva minden happy beleugrottam egy kapcsolatba ahol idővel felütötte a fejét a korábbi “baj” ami miatt tönkre is ment.
2024. jún. 27. 12:20
 5/10 anonim ***** válasza:
67%
Akkor most itt az ideje, hogy kicsit élj és szórakozz is.
2024. jún. 28. 21:54
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező ne légy már kapcsolatfüggő. Mégcsak 22 éves vagy. Most van itt az ideje annak, hogy megtaláld a helyed és nem(csak) párkapcsolatra értendő. Persze, hogy lesz minimum egy valaki akivel boldog leszel (határozatlan ideig).
2024. jún. 29. 10:37
 7/10 anonim ***** válasza:
68%

Így kell hozzáállni ahogy a 6.minden női rokonomnak lett gyereke 30 előtt el is váltak mind 1-2x... anya is. Én 28 éves vagyok és nem szeretnék a mostani kapcsolatomba szülni, mert nem tudnek elképzelni vele éveket, mert nem működik. Van oka, amiért még nem vetek véget ennek, de egy éven belül meg fogom lépni. Rossz lesz szinglinek lenni, de 30 évesen se akarom magam temetni.

23 évesen léptem ki az első kapcsolatomból 4 évig csak magamnak éltem. Megismertem ezt a fiatalembert és sajnos ugyanazok a gondok vele is mint az exemmel. Szóval ebből latom hogy magammal kéne inkább foglalkoznom mint ugyanazt a sémát görgetni tovabb

2024. jún. 29. 14:41
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm 7-es hozzászóló.
2024. jún. 29. 16:53
 9/10 anonim ***** válasza:
53%
Több, mint 4 év után szakítottam. Már gyűlöltem. Pár hónap múlva Badoon megismertem a páromat. Találkoztunk, lefeküdtünk és együtt vagyunk. Remek az összhang. Ex meg azóta is engem sirat sajnos. Legalábbis amit hallottam. Fene vinné el a nárci pofáját.
2024. jún. 29. 21:51
 10/10 anonim ***** válasza:
70%

Igen.

Bennem összedőlt a világ amikor az exem lelépett egy másik nővel.

20 éve. De ma meg hálás vagyok a sorsnak hogy így alakult, mert másképp nem találkoztam volna a férjemmel.

Egy okos és szép lányunk van.

A másiktól nem lett volna ilyen gyerekem.

2024. jún. 30. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!