Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet ráírni az exre?
Nem azért szakítottunk mert, hogy már nem szeretnénk egymást, hanem azért mert a apukám nem engedi.
Azt mondja, hogy nem hozzám való
Többször volt már összetűzésük is, tettlegesség is (nem a barátom részéről)
Szóval a családom miatt szakított velem.
Nagyon hiányzik, nem bírom nélküle.
Egy évig voltunk együtt, és mostmár lassan egy hete nem beszéltünk semmit
Amíg kiskorú vagy, és az apádékkal vagy köteles lakni sajnos nem tudsz mit csinálni, mert belefognak szólni az életedbe!
Én ugyanebbe voltam amiben te, addig amig otthon élsz ne is álmodj kapcsolatról!
Én amikor nagykorú lettem, amikor elmentek otthonról a szüleim összeszedtem a holmimat és elköltöztem otthonról, azóta 34 évesen önálló életet élek!
Az a baj az ilyen szülőket szoktak faképnél hagyni 18 évesen, majd csodálkoznak ha a gyerekei felé sem néznek!
20 éves vagyok, még sulizom, de már tervben van elég régóta a külön költözés.
Csak sajnos suli mellett nem igazán van lehetőség dolgozni.
Egyébként mindenki azt hajtogatja, hogy nem hozzam való
Be kell vallani, hogy nem épp egy visszafogott srác
Idősebb is tőlem 5 évvel
Bátyámmal jóban van amúgy de ő is tiltja tolem
A tesód valószínűleg jobban ismeri tőled, tehát tisztában van vele, hogy nem élete szerelmének akar. Próbáld ki aztán lehet viselni csendben minden következményét.
A cigányt meg egyébként én sem viselem el a családban, legyen az akàrmilyen. Lehet megsértődni.
Dehat nem írta hogy cigány. Vagy igen?
Nem biztos hogy helyette kellene dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!