Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jó ötlet ráírni az exre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet ráírni az exre?

Figyelt kérdés

Nem azért szakítottunk mert, hogy már nem szeretnénk egymást, hanem azért mert a apukám nem engedi.

Azt mondja, hogy nem hozzám való

Többször volt már összetűzésük is, tettlegesség is (nem a barátom részéről)

Szóval a családom miatt szakított velem.

Nagyon hiányzik, nem bírom nélküle.

Egy évig voltunk együtt, és mostmár lassan egy hete nem beszéltünk semmit

jún. 17. 04:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mi a problémájuk vele?
jún. 17. 06:59
 2/12 anonim ***** válasza:
61%
Az apád jó nagy geči, de sajnos amíg rá vagy szorulva, addig nem tudsz mit tenni. Én is voltam hasonló helyzetben még tinédzserként, bár ott a barátnőm anyja volt a hunyó. Az én szüleim támogattak minket, viszont a csaj anyja hajthatatlan volt a cigány származásom miatt... Nem volt könnyű, de ezt el kell engedni, majd ha önálló leszel és lesz munkád stb., akkor apád már nem pofázhat bele az életedbe.
jún. 17. 07:14
 3/12 anonim ***** válasza:

Amíg kiskorú vagy, és az apádékkal vagy köteles lakni sajnos nem tudsz mit csinálni, mert belefognak szólni az életedbe!

Én ugyanebbe voltam amiben te, addig amig otthon élsz ne is álmodj kapcsolatról!

Én amikor nagykorú lettem, amikor elmentek otthonról a szüleim összeszedtem a holmimat és elköltöztem otthonról, azóta 34 évesen önálló életet élek!

Az a baj az ilyen szülőket szoktak faképnél hagyni 18 évesen, majd csodálkoznak ha a gyerekei felé sem néznek!

jún. 17. 08:37
 4/12 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Miért tilt tőle? Csinált valamit? Vagy csak apuci 1szem lányához nem közeledhet senki tipikus példája?
jún. 17. 09:35
 5/12 A kérdező kommentje:

20 éves vagyok, még sulizom, de már tervben van elég régóta a külön költözés.

Csak sajnos suli mellett nem igazán van lehetőség dolgozni.

Egyébként mindenki azt hajtogatja, hogy nem hozzam való

Be kell vallani, hogy nem épp egy visszafogott srác

Idősebb is tőlem 5 évvel

Bátyámmal jóban van amúgy de ő is tiltja tolem

jún. 17. 10:45
 6/12 anonim ***** válasza:
C tipusú állampolgárok vagytok?
jún. 17. 10:47
 7/12 anonim ***** válasza:
Pedig már nagy vagy és 5 év nem nagy korkulonbseg. Minek kell tiltani? Annyira nagy dolgot tett a srác?
jún. 17. 10:49
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

A tesód valószínűleg jobban ismeri tőled, tehát tisztában van vele, hogy nem élete szerelmének akar. Próbáld ki aztán lehet viselni csendben minden következményét.

A cigányt meg egyébként én sem viselem el a családban, legyen az akàrmilyen. Lehet megsértődni.

jún. 17. 10:50
 9/12 anonim ***** válasza:

Dehat nem írta hogy cigány. Vagy igen?

Nem biztos hogy helyette kellene dönteni.

jún. 17. 10:53
 10/12 anonim ***** válasza:
40%
20 éves vagy, és apádék konkrétan a személyi szabadságodban korlátoznak! Az ugye megvan hogy felnőtt NAGYKORÚ NŐ vagy, és nem tilthatják meg hova menjél és kivel mit csinálj! Anyagilag és lakhatásilag függsz tőlük, és csunyán is visszaélnek vele ennek tudatában.
jún. 17. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!