Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 20 éves párkapcsolatból való kilépés/szakítás után mennyi a normális feldolgozási idő?
Figyelt kérdés
tudom mindenkinek más,de azért mégis csak,valaki hasonló helyzetben esetleg?talált utána valakit?ha igen mennyi ideig volt egyedül?#párkapcsolati szakítás
jún. 15. 15:58
1/4 anonim válasza:
Szerintem legalabb egy ev szinglilet nem artana.
2/4 anonim válasza:
Úgy nehéz túllépni ennyi éven ha te nem akartad a szakítást. Anyámnak majd nem 2 évbe telt mire elengedte a dolgot és talált valakit.
3/4 anonim válasza:
Hat azért nem mindegy hogy 18 évesen jöttek össze és most még 40 sincs vagy mondjuk 35 és akkor meg már 55. Na nem azért mert 55 évesen nem lehetne újra kezdeni de szerintem egy 38 évesnek nagyobb igénye van egy kapcsolatra/társa mint egy 55 évesnek.
4/4 A kérdező kommentje:
35 vagyok
jún. 15. 19:32
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!