Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki szakított élete szerelmével az hogyan heverte ki és mennyi idő volt? Meg tudott szeretni mást végül, újra boldog lett?
Figyelt kérdés
jún. 14. 11:11
1/2 anonim válasza:
Nagyon nehéz. De valójában nagyon kevés ember találja meg élete igazi szerelmét.
Soha nem tudhatod a következő partnered milyen lesz.
A lényeg hogy hagyni kell időd hogy elmuĺjon a kötődés
2/2 anonim válasza:
Nagyon nehezen hevertem ki, de így utólag rájöttem, hogy ez volt a legjobb ami történhetett velem. Nekem 5 év volt kb. a lezárás, de azért mert mindig megkeresett. Most már tudom, hogy akivel egyszer vége, azzal minden kapcsolatot meg kell szakítani, mert csak elhúzódik a lezárás. Azóta megtaláltam azt akivel valóban jól érzem magam és őszintén, normálisan szeretjük egymást. Ennyi idősen már látom, hogy olyan nem létezik, hogy életem nagy szerelme, csak olyan létezik aki a nagy traumáimat visszatükrözi és ezért gondoljuk sokan azt hogy ismerős, olyan mint én, vagy hogy olyan mintha ezer éve ismerném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!