Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő túltenni magad egy többéves kapcsolaton? Mit tegyek hogy ne fájjon ennyire?
Egyutt eltunk.. a vegere borzasztoan elhanyagolt, sirtam konyorogtem de nem lett valtozas, vegul szakitottam. Tudom hogy hosszutavon jol dontottem, de mintha kiteptek volna a szivem, folyton csak ra gondolok, es hogy latni akarom, atolelni..
Nem fogok visszamenni, pedig most ugy erzem belehalok. Minel hamarabb szeretnek ezen tul lenni, barmilyen tanacsot szivesen fogadok.
"Minel hamarabb szeretnek ezen tul lenni, barmilyen tanacsot szivesen fogadok."
Nem lehet erőltetni a túllépést, megvan mindenkinek a maga tempója. Egyedül annyit írhatok, hogy magadra koncentrálj, barátokkal, családdal légy, ha kell sírj. Maximum ha 1 év után sem vagy túl rajta, depressziós vagy akkor ajánlom a pszichológiai segítséget.
Nekem más pasi(aki helyes tetszik szerelmes igazi férfi) egyből tud segiteni.
Nekem is volt kihasználós szenvedos kapcsim. Éveken át voltam kínozva. Aztán szinte itta a lelkem szakitás után(reggel szakitottam este összejottem mással), hogy más pasi meg ölel csókol egész éjszaka szerelmeszbszámokat énekel nekem, nem tabu a teloja mint az exemnek, elso nap visz a haverjaihoz szüleihez felvállal imád és sokkal jobb pasiban is mint az exem
Arra gondolj, amit leírtál.
"A végére borzasztóan elhanyagolt, sírtam, könyörögtem, de nem lett változás!"
Ez a lényeg, ezt írd fel egy papírra és tedd ki a valóságot a szemed elé. Jól döntöttél, te is tudod, ettől függetlenül a veszteséget, hogy egy kapcsolat véget ért, meg kell gyászolni. Lehet sírni és együttérezni önmagaddal.
A valóság fájdalmas, csak az illúzióhoz ragaszkodik ilyenkor az ember. Ez nem szerelmi kapcsolat, ahol sírni és könyörögni kell. Ennél te sokkal többre értékeled magad, ezért szakítottál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!