Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő ilyenkor?
3 honapig voltunk egyutt
Es azok ellenere h irtam h hagyjon beken, nem hagy beken. Irogat nekem random megkertem mar ra szepen h nem fenyegettem is de erre visszafenyegetett h rogziti es elmondja h fenyegetem. Mit tudok tenni? Tiltsam? De nekem rossz a lelki ismeretem ha tiltok valakit :(
Hát döntsd el, hogy a rossz lelkiismedeted zavar jobban vagy a zaklatás és eszerint cselekedj, felnőtt ember vagy, nem?
De pro tipp, hogy ne öljön meg a tépelődés :D :
Cserélj számot. Akkor sem letiltani nem kell, sem elérni nem tud- a probléma megoldva.
(Ne haragudj, de egészséges lelkű ember azzal udvarias, korrekt, normális, akitől ugyanezt kapja. Zaklatókkal nem finomkodni kell, hanem határokat húzni.)
Mert nincs kovetkezmenye buntetlen megteheti azert csinal azt amit akar. Ugy keseriti meg az életed ahogy csak akarja.
Ha nincs mogotted senki egy apa egy masik pasi vagy rendor vagy sehogy nem tudsz támadni, addig neki határok sincsenek. Elmehet bármeddig ameddig akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!