Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boy12348 kérdése:
Nem tudom hogy velem van a baj vagy a mai generációval?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok sok kapcsolatom volt és először szerették ha figyelmes vagyok és igényes a törődésre, de aztán idővel valami megfagyott nyitott könyv voltam mindent elmeséltem szinte, mindent amit éreztem vagy gondoltam róla, mindennap próbáltam boldoggá tenni aztán csak nem kért már a josagombol és vissza élt ezzel hogy ne parancsoljak meg ne manipuláljam őt de nagyon sok lány volt így aki ezt mondta és mikor tényleg kezdem elhinni hogy komoly már köztünk akkor csak úgy szakítás, szakítás , szakítás, Megismertem azt az oldalát szinte minden lánynak hogy nem normális módon pervik és ebből is ki kellett volna szurnom hogy csak életre vágyók? Én az a típus vagyok aki komoly és lelkes nem pedig vicces vagy humoros minden lánynak a lelkét figyelem először jó kedvesek meg minden aztán robban a végén, máskor hogyan tudom észre venni vagy tényleg ne bizzak soha lányba?jún. 4. 00:52
11/11 anonim válasza:
Á, így már értem és azt kell mondjam, veled van a probléma, mert nem kezelted őket egyenlő félként. Rászólni és otthon tartani? Nem a gyerekeid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!