Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom hogy velem van a baj vagy a mai generációval?
Tesó, őszinte leszek, nem fogjuk tudni másfél bekezdésből megmondani, hogy mi itt a probléma.
De ha az merül fel benned, hogy rossz generációba születtél, valószínűleg rossz helyen keresed a lányokat.
Hogyha mindig ugyanaz a szakítás oka, akkor egész biztosan veled (is) van baj.
Érdemes volna másik oldalról megközelíteni a problémát, mi van, ha igazat mondtak és te tévedsz?
Szerintem te a nyelvtan tanárnak is a lelkét nézted, vagy nem tudom mit, de hogy nem a táblát, az is biztos. :D
Amúgy ha több lány is szakít veled hasonló indok miatt, azért érdemes elgondolkozni, hogy nem a női nem fogott össze ellened, hanem igazuk lehet. Te nyitott könyv voltál, tök jó, de őket meghallgattad? Elfogadtad mikor épp mondjuk nem volt kedvük beszélgetni? Én szeretem az őszinte, érzelmes, nyitott férfiakat, de volt olyan, aki az első randin attól a ponttól kezdte a mesélést, hogy először felsírt. Valahol a 6. osztály környékén untam meg, és vettünk “könnyes” búcsút.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!