Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nem tudom hogy velem van a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Boy12348 kérdése:

Nem tudom hogy velem van a baj vagy a mai generációval?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok sok kapcsolatom volt és először szerették ha figyelmes vagyok és igényes a törődésre, de aztán idővel valami megfagyott nyitott könyv voltam mindent elmeséltem szinte, mindent amit éreztem vagy gondoltam róla, mindennap próbáltam boldoggá tenni aztán csak nem kért már a josagombol és vissza élt ezzel hogy ne parancsoljak meg ne manipuláljam őt de nagyon sok lány volt így aki ezt mondta és mikor tényleg kezdem elhinni hogy komoly már köztünk akkor csak úgy szakítás, szakítás , szakítás, Megismertem azt az oldalát szinte minden lánynak hogy nem normális módon pervik és ebből is ki kellett volna szurnom hogy csak életre vágyók? Én az a típus vagyok aki komoly és lelkes nem pedig vicces vagy humoros minden lánynak a lelkét figyelem először jó kedvesek meg minden aztán robban a végén, máskor hogyan tudom észre venni vagy tényleg ne bizzak soha lányba?

jún. 4. 00:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
21 évesen sok kapcsolat?
jún. 4. 00:55
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Tesó, őszinte leszek, nem fogjuk tudni másfél bekezdésből megmondani, hogy mi itt a probléma.

De ha az merül fel benned, hogy rossz generációba születtél, valószínűleg rossz helyen keresed a lányokat.

jún. 4. 00:56
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Bennem felmerül a kérdés, hogy miért érezték ezek a lányok (vagyis nem csak egy), hogy te parancsolgatós és manipulatív vagy. Az emberek többsége ok nélkül nem érez így.
jún. 4. 01:12
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Na segítek. Régen is volt ilyen. Nekem 41 évessen csak két kapcsolatom volt. Nem vagyok méhecske.
jún. 4. 05:32
 5/11 anonim ***** válasza:
70%
Vesszőket látom nem szereted a mondatban 😂
jún. 4. 06:33
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Hogyha mindig ugyanaz a szakítás oka, akkor egész biztosan veled (is) van baj.

Érdemes volna másik oldalról megközelíteni a problémát, mi van, ha igazat mondtak és te tévedsz?

jún. 4. 06:55
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon sok lány ugyanazt mondta, akkor abban van valami.
jún. 4. 09:32
 8/11 anonim ***** válasza:
Gondolom van egy elképzelésed egy ideális nőről és ezek a nők nem egyeztek pár dologban az elképzeléseddel ezért megpróbáltad megváltoztatni őket, így jöhetett hogy manipulatív vagy. Ne eroltesd ha valaki nem olyan, fogadd el hogy nem passzoltok. Lehet találsz hozzád valót vagy lehet picit vissza kell venned. Sok minden nem derült ki ilyen téren a kerdesedbol.
jún. 4. 17:07
 9/11 A kérdező kommentje:
Igen talán az ideálist akarom de ha egy lány titokzatos és nem lehet rá szólni sem az már milyen, amúgy kiderült hogy drogos társaságban volt és ő is csinálta szóval pont jogom volt megkérni hogy maradjon otthon
jún. 6. 02:14
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem te a nyelvtan tanárnak is a lelkét nézted, vagy nem tudom mit, de hogy nem a táblát, az is biztos. :D

Amúgy ha több lány is szakít veled hasonló indok miatt, azért érdemes elgondolkozni, hogy nem a női nem fogott össze ellened, hanem igazuk lehet. Te nyitott könyv voltál, tök jó, de őket meghallgattad? Elfogadtad mikor épp mondjuk nem volt kedvük beszélgetni? Én szeretem az őszinte, érzelmes, nyitott férfiakat, de volt olyan, aki az első randin attól a ponttól kezdte a mesélést, hogy először felsírt. Valahol a 6. osztály környékén untam meg, és vettünk “könnyes” búcsút.:D

jún. 6. 05:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!