Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy reagálnátok, hogy ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálnátok, hogy ha a párotokról kiderülne, hogy a hátatok mögött az elmúlt két évben átlagban havi 1-2 alkalommal kokainozott?

Figyelt kérdés
Abból a szempontból a kérdés tárgytalan, hogy maradjak e így vagy ne ebben a kapcsolatban , mert két hete szét mentünk (8 év után) sok más probléma miatt, de nagyon felzaklatott ez az info. Meg együtt lakunk (most vagyunk a külön lakás nézős fázisban), de kb egy hete mikor hazajött valami buliból piásan hajnalban rájött a beszélhetnék és néhány kereszt kérdéssel kiszedtem belőle , de erre a válaszra nem számítottam. Nagyon röviden a történet , az utóbbi kb 2 évben kezdett legalább havi 1x de volt h 2x is eljarkalni jobban , ilyenkor mindig sokat ivott , meg másnap is. Ebből nagyon nagy sok vita volt, szerinte ezzel nem volt probléma, én vagyok / voltam a kontrolalo. Kb három hónapja diagnosztizáltak adhdval, gyógyszert is irtak fel neki , aminek hatására pozitiv irányba változott. Amikor bevallotta h a kokainozas vagy két éve folyt, azt is hozzátette , hogy amióta szedi a gyógyszert ezt már nem csinálja. Erre a sokk után annyit mondtam neki h figyelj oké ez már nem az én dolgom, örülök ha a gyógyszer használ és pozitív irányba valtozol , sok sikert stb. Na ezután viszont hozzatette hogy Ja nem szedi csak hetente/kethetente egyszer mikor kimozdul bulizni mert h akkor ettől szerinte kevesebbet iszik (ez nem igaz) meg több energiája lesz. Teljesen lesokkolodtam. Mikor másnap miután kijózanodott mondtam neki h tudom, hogy már semmi közöm hozza, de amit csinál az veszélyes és hosszú távon biztos h nem fog neki jót tenni. Erre elcseszett , hogy én nem értek ehhez , ne okoskodjak. Nem várok semmiféle hasznos tanácsot most, hiszen halistennek vége van közöttünk , de rendesen végigfut a hideg a hátamon attól, hogy ennyi ideig sikerült palira vennie.
2024. jún. 3. 20:57
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
Falba verném a fejem, hogy milyen debil voltam mert nem vettem észre. Észre lehet venni kérdező. De az alkohol is probléma, már amiatt ki kellett volna tenned.
2024. jún. 3. 21:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Már nem a te dolgod. Az ő teste, az ő élete. Gyerek ha jól értelmezem nincs, tehát őt nem veszélyezteti. Szétváltok szépen és teljesen töröld ki az életedből.
2024. jún. 3. 21:00
 3/9 anonim ***** válasza:

Függő.

Lehet ezzel egyedül leszek, de emiatt nem ítélném el, ez egy betegség.

Mindenesetre jól tetted, hogy szakítottatok. Természetesen nem a te felelősséged az ő problémáit megoldani vagy akár elviselni.

2024. jún. 3. 21:04
 4/9 A kérdező kommentje:

1) persze , hogy voltak, mármint olyanok nem, hogy konkrétan rajtakaptam volna vagy hasonlók , de viselkedésbeli változások igen. Jól mondom, verem most a fejem a falba , nagyon megalázó ez az egész. Alig várom, hogy kiköltözzek.

2) nincs gyerek halistennek, úgyhogy így egyszerűbb szerencsére.

2024. jún. 3. 21:07
 5/9 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2024. jún. 3. 21:13
 6/9 A kérdező kommentje:
Én 32 (nő) ő 37
2024. jún. 3. 21:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Munkáját nem befolyásolja?
2024. jún. 3. 21:39
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
A piával gondom lenne, azt nem tolerálnám, a droggal nincs bajom
2024. jún. 3. 21:41
 9/9 A kérdező kommentje:
7) az elmondása szerint nem, bár az előző helyein mindig voltak konfliktusai , de ilyenkor altalaban másokat hibáztatott és nem igazán vállalt feleloseget semmiért.
2024. jún. 3. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!