Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Lehetséges újra összejönni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges újra összejönni, ha elmúlt a szerelem?

Figyelt kérdés
Tegnap a párom szakított velem, azzal az indokkal, hogy elhidegült. 2 éves volt a kapcsolat így nagyon nagyon fájt. Azt szeretném kérdezni, hogy ti tapasztaltatok olyat, hogy visszajön a szerelem? A szakításnak az volt szerintem az igazi oka, hogy 1 év után összeköltöztünk és ez a kapcsolat friss volt ehhez, nem bírtuk a folyamatos együttlétet magánélet nélkül. Egy kis távolság és idő segíthet? Van erről "siker sztoritok"? Mennyi idő kellhet? (Privátba is írhatjátok, illetve én is mesélek szívesen bővebben ott)

2022. dec. 14. 10:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%
Felmelegítve csak a káposzta a jó.
2022. dec. 14. 10:19
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2022. dec. 14. 10:23
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha valakivel az összeköltözés inkább teher, és ront a kapcsolaton, akkor ott a szakítás a megoldás, és nem érdemes visszakacsintgatni. Ha olyan emberrel költözöl össze, akivel tényleg passzoltok, akkor az egy tök boldog dolog lesz, amiben igazán ki tudtok teljesedni. Érdemes inkább továbblépni és ha megtetted, egy olyan személyt keresni, aki tényleg passzol hozzád, hidd el, akkor alig fogjátok kibírni az összeköltözésig, utána pedig minden egyre csak jobb lesz majd.

Persze érdemes megtanulni a hibákat, amiket itt vétettél, vétettetek (összeköltözéstől nem szűnik meg az ember magánélete, annak is teret kell adni), de hidd el, ezt jobb elengedni, mint kapaszkodni belé.

2022. dec. 14. 10:33
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Valami biztos nem működött, hogy szakítás lett a vége.

Én csak abban az esetben tudom elképzelni hogy valaki az exével újra összejöjjön ha már esetleg évek teltek el, mindketten változtak (személyiségfejlődésen mentek keresztül), és újra megtetszenek egymásnak valamilyen szempontból.

De(!) ez is csak akkor, ha pl azért történt a szakítás, mert az egyik fél esetleg a tanulmányai, vagy karrier lehetőség miatt elköltözött (jó viszonyban maradtak egymással a költözés után is). Ilyen esetben ez egy "félbemaradt történet"....

Ahol megcsalás történt, vagy veszekedés volt, vagy annyira különböző két ember személyisége hogy nem tudnak együtt élni, ott egyértelmű, hogy nem is kell újra próbálkozni.

2022. dec. 14. 10:33
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges, de mindkettő félnek akarni kell és változtatni a hibákon.
2022. dec. 14. 10:40
 6/12 A kérdező kommentje:
Én voltam a hibás. Túl sokat akartam vele lenni ő meg szeretett volna magánéletet. De én tudom mit és hogyan tudok változtatni. Csak azt nem tusom, hogy ad e esélyt bebizonyítani, hogy megváltozok.
2022. dec. 14. 10:48
 7/12 anonim ***** válasza:
1 éves kapcsolatban friss a kapcsolat egy összeköltözéshez? Hány évesek vagytok?
2022. dec. 14. 10:50
 8/12 A kérdező kommentje:
Én 23, ő 24
2022. dec. 14. 10:59
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem csak a kapcsolat járt gyerekcipőben, hanem te is abban vagy még. Szerintem túl friss még a dolog neked, plusz az sem enyhítő körülmény, hogy úgy érzed, hogy te voltál a hibás, ezért még jobban magadat hibáztatod és ezért még jobban úgy érzed, hogy ha újra osszejonnetek akkor ebből tanulva, tudással vértezed fel magad és elkerülöd azokat a helyzeteket, megelégszel a kevesebbel, beéred a féllel stb.

Ébredj már fel.

2022. dec. 14. 11:20
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem hülyeség újra kezdeni, ami akkor nem működött az most se fog.
2022. dec. 14. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!