Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges újra összejönni, ha elmúlt a szerelem?
#1 Nem, nem csak a káposzta jó felmelegítve. De nem tudom, hogy az ilyen kérdések alá egy ember írja oda ezt a kaposztás baromságot, vagy ez valamelyik generációnál népszerű szállóige volt. De az bizgos, hogy minden ilyen kérdésnél van legalább egy ilyen.
xxxx RAGE vége xxxx
Kedves kérdező!
Felmelegítve csak a..., nyugi csak viccelek. Egyetértek amúgy az előttem szólokkal, most abban a fázisban vagy, hogy idealizálod a kapcsolatotokat, de hidd el, ha összejönnétek, akkor ugyanazok a problémák jönnének elő, mint amik miatt szakítottatok. Sajnos a tapasztalataim is azt mondják, hogy ilyen szakításoknál nincs visszaút. Nagyon nagyon sok erőt neked!
"Én voltam a hibás. Túl sokat akartam vele lenni ő meg szeretett volna magánéletet."
Lótuszt! Nem voltál hibás. Teljesen természetes, hogy amikor az ember szerelmes, minden lélegzetvétel kínszenvedés, amit párja nélkül kell töltenie. A gebasz ott van, kérdező, hogy a szerelemért felelős hormonok fél-két év alatt lebomlanak az emberben. És ha ezalatt nem mélyült el annyira a kapcsolat, hogy a rózsaszín felhők mögül előbukkanó hibákat kibírja, akkor bukik a mutatvány. Ez van, ezen változtatni nem tudsz. Fogadd el, hogy vége, és tanulj a hibáidból, hogy ha betoppan az nagy Ő, meg tudd majd tartani. Mert az ám a művészet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!