Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha elmúlt a lány részéről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elmúlt a lány részéről a szerelem akkor örökké vége?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok és 3 napja szakított velem a barátnőm, mert már nem szeret. De én nagyon szeretem és nagyon hiányzik, legszívesebben ráírnék és hogy próbáljuk meg újra mert tényleg megváltoztattam magamba azt a dolgot amit nem szeretett. De félek hogy nem működne
2023. júl. 30. 19:04
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ami segíti a lelked, azok a coach lee videók, nekem erőt adtak mindig. A no contact-ről beszél, hogy szakítás után ne írj az exedre, mert csak rosszabbat teszel. Hagyj neki időt, hagy érezze mit veszített, és hetek/hónapok után nagy eséllyel rájön erre, és keresni fog. De ha nem így lesz, akkor is jó az hogy semmilyen módon nem beszélsz vele, és nem követed le hogy mit csinál éppen, mert könnyebben elengeded, és magadra fókuszálhatsz. Aztán ha visszajön, már tiszta fejjel dönthetsz hogy visszafogadod-e vagy már késő bánat neki. KITARTÁST!
2023. júl. 30. 19:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Ja és fontos, hogy tényleg bírd ki, hogy ne írj neki, akármennyire is nehéz.
2023. júl. 30. 19:09
 3/8 anonim ***** válasza:
42%
Inkább egyél gumicukrot ☺️🍒🐸
2023. júl. 30. 19:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Irj ra hidd el o is ezt akarja h ujbolmosszegyertek. Fo,eg ha te js belattad miben agy hibas
2023. júl. 30. 21:54
 5/8 anonim ***** válasza:

Miért írjon rá? A csaj azt mondta nem szereti.

Voltam ugyanilyen helyzetben, két hónapra rá ráírtam, állítólag megbánta a szakítást (igaz két hónap alatt egyszer sem keresett), majd utána még egyszer szakított velem. El kell fogadni sajnos a magyarázatot, utána már sosem lesz ugyanolyan.

2023. júl. 30. 22:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Fogadd el, több ilyen lesz még🙂
2023. júl. 30. 22:03
 7/8 anonim ***** válasza:
A lanyok sokszor sertodottsegukbe csinalnak ilyet, azert nyuknak szakitashoz hogy nyomatekositsak a problemat. Rengeteg faszi ha keresi az exet nagy ujrakezdesek vannak, de ha megsem probalja mardossa majd a buntudat milett volna ha
2023. júl. 30. 22:05
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha egy csaj ezt mondja akkor szinte 0 az esélyed. Jobban jársz ha nem mész le kutyába és kihevered.

Ha meg játszmázik akkor lehet, hogy jobb nélküle mert kinek kell a dráma egy életen át?

2023. júl. 30. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!