Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Vajon csak végig kihasznált ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon csak végig kihasznált ?

Figyelt kérdés

A barátom szakított velem.Előtte napon még azt mondta,hogy mennyire szeret engem stb,és még ágyba is akart vinni.Úgy érzem nagyon aljas húzás volt ez tőle,mert ha nem szeretett,akkor miért akart még egy utolsót tőlem. Hosszú kapcsolat volt,így nem értem ezt a viselkedést.

Azóta nem is keresett.

Lehet,hogy valami más magánjellegű dolog állhatott a dologba,és azért szakított,vagy csak egyszerűen arra voltam jó neki,és soha nem érdekeltem komolyan?

2024. jún. 2. 13:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%
Mennyi ideig voltatok együtt? Neked jó volt vele? Miből gondolod, hogy kihasznált - mit adtál neki, amit nem szívesen adtál, és miért adtad? Megérte?
2024. jún. 2. 13:09
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak szexre voltál jó neki vagy az elejétől fogva vagy a vége felé.
2024. jún. 2. 13:17
 3/12 A kérdező kommentje:
Abból gondolom,hogy szakítás előtti nap kifejezetten nagyon rajta volt,hogy eggyütt legyünk. Meg,hogy azt mondta nagyon szeret ,de akkor miért ment el?
2024. jún. 2. 13:18
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert "utolsó" szexet akart. Értsd ezt úgy, hogy szexre jó lettél volna bármikor szakítás után.
2024. jún. 2. 13:24
 5/12 anonim ***** válasza:

"azt mondta nagyon szeret ,de akkor miért ment el?"

Hosszú kapcsolat volt, és ennyire nem ismered, és észre sem vetted, hogy vége lesz? Vagy te nem láttál valamit, vagy ő volt a művész-bűvész-szemfényvesztő.

2024. jún. 2. 13:24
 6/12 A kérdező kommentje:
Semmit nem láttam,eszembe se jutott volna,hogy majd szakít. Végig éreztette velem,hogy milyen fontos vagyok neki. Ezért sokkolt ez a dolog.
2024. jún. 2. 13:30
 7/12 anonim ***** válasza:
De viták csak voltak...
2024. jún. 2. 13:34
 8/12 A kérdező kommentje:

Persze,nyílván az megesik mindenhol,viszont apróságok.

Nem szakítani való okok

2024. jún. 2. 13:55
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Bármi lehet szakítóok!
2024. jún. 2. 13:57
 10/12 anonim ***** válasza:
50%

Mielőtt szakítunk és nincs másik, előtte kell még egy jó szex.

Cserébe persze, hogy mindenki szeret.

2024. jún. 2. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!